VJENCANJE , RASTANAK ili NOVA LJUBAV ?! -Cvijet koji te najvise privlaci OTKRIVA sta te ocekuje u MJESECU MAJU!

VJENCANJE , RASTANAK ili NOVA LJUBAV ?! -Cvijet koji te najvise privlaci OTKRIVA sta te ocekuje u MJESECU MAJU!

27. travnja 2021. 0 By Maja

CVIJET BROJ 1

Tvoja ljubav prema tvom partneru nema granice. Osoba si koja voli cijelim srcem i koja je uvijek iskrena prema voljenom bicu. Sreca nije nesto sto to uzimas zdravo za gotovo, vec se ti za tu srecu iskreno boris.

Neko si ko voli cijelim srcem, jer to nisi nikada ni znao ni zelio da glumis svoja osjecanja.

Sretan si i nadas se da ce ta sreca u tvom zivotu  i ostati. Sreca ce tebe pratiti i u mjesecu maju, jer pred tobom je prosidba ali i vjencanje o kojem si uvijek mastao.

Sve ce se odvijati brzo, ali tvoj partner ce prosto zeljeti da ti dokaze da sa tobom zeli da provede ostatak zivota. Mnogo si voljena osoba koja je pronasla svoju veliku srecu.

O takvoj sreci neko samo moze mastati, jer ti na svojoj strani imas oobu koja bi za tebe dala sve.

Ti ces u mjesecu maju stati na ludi kamen sa osobom koja je tebi uvijek bila sudjena. Velika ljubavna sreca je pred tobom za koju si se iskreno izborio.

 

CVIJET BROJ 2

Ljubav je za tebe nesto u sto si uvijek vjerovao. Mada tebe nije uvijek pratila najveca sreca, ti nikada nisi prestao da vjerujes da i za tebe prava ljubav postoji.

Razocarenja su iza tebe, ali ljubav je tvoja zivotna vodilja koje se nikada neces odreci.

U mjesecu maju napokon kuca sreca na tvoja vrata, jer ti ces upoznati osobu koja ce donijeti radost u tvoj zivot. Pred tobom je susret sa tvojom srodnom usom koji ce samo srecu donijeti.

Nikada nisi zelio da prestanes vjerovati u svoju srecu i ona ce napokon da udje u tvoj zivot. Pred tobom je ljubav kojoj si se uvijek nadao, i o kojoj si uvijek sanjao.

Susret sa tvojom velikom ljubavi je pred tobom koji ce mnogo toga u tvom zivotu na bolje da promjeni.

Velika sreca tebe ocekuje koju si iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2