DAMA, PIUN ili KRALJ:   FIGURA koju izaberes nosi VAZNU PORUKU – koji POTEZ u 2021. godini ce PROMENITI TVOJ ZIVOT!

DAMA, PIUN ili KRALJ: FIGURA koju izaberes nosi VAZNU PORUKU – koji POTEZ u 2021. godini ce PROMENITI TVOJ ZIVOT!

28. travnja 2021. 0 By Maja

1. DAMA

Ti si osoba koja je mnogo osjecajna , i koja se mnogo trudi da nikoga ne povrijedi. Uvijek si na strani dobrote bez obzira sto se tebi ne desava uvijek dobro. Ne odustajes , jer ti zans da se boris za svoju srecu koja je tebi od velikog znacaja.

Uvijek dajes sve od sebe kako bi postigao sto vise, ali sreca ti je okretala ledja. U ovoj godini si kroz mnoga razocarenja morao proci, ali nikada nisi ni pomislio na to da odustanes.

Boris se za svoju srecu onako kako samo ti to znas.

Nije ti uvijek lako, ali ti pokusavas da se izboris. Poslovna sreca je tebi od velikog znacaja, ali nije ti ona bila mnogo naklonjena. Potez kojeg ces napraviti u narednoj godini donosi ti velike promjene koje ce ti donijeti i veliki uspjeh.

Veoma vazne odluke ce biti pred tobom, ali ti ces donijeti onu pravu koja ce ti u narednoj godini donijeti novcanu srecu. Vrijeme dolazi u kojem se mnogo toga mijenja. Ti ces imati mnogo srece u narednoj godini, jer potez kojeg ces ti napraviti donosi novcanu srecu koja ti je potrebna.

 

2. PIUN

Ti nikada nisi dozvolio da se neko petlja u tvoj zivot, mada su to mnogi pokusali. Tvoj zivot , tvoja pravila pa makar i ne bilo onako kako si to zamisljao.

Osoba si koja se je u ovoj godini susretala sa raznim problemima. Uprkos tome, ti nikada nisi ni pomislio na to da odustanes jer ti se za svoju srecu zelis izboriti.

Vrijedna si osoba koja se mnogo trudi, ali i kojoj mnogi postavljaju trnje na put.

U narednoj godini ti ces donijeti jednu mudru odluku i napraviti jedan mudri potez koji ce tebi donijeti veliku srecu. Prd tobom je godina u kojoj ce ti mnogo toga poci za rukom, a sve to zahvaljujuci jednoj vaznoj odluci koju ces donijeti.

Vrijeme dolazi u kojem tebe velike promjene ocekuju, ali te promjene ce tebi biit samo od velike koristi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2