OCI OTKRIVAJU SVE: Izaberi svoju BOJU ociju i saznaj ISTINU o sebi!

OCI OTKRIVAJU SVE: Izaberi svoju BOJU ociju i saznaj ISTINU o sebi!

28. travnja 2021. 0 By Lala

 

ZELENE OCI 3)

Ako ste izabrali zelene oci:

Mnogo je vremena potrebno kako bi vas neko u potpunosti upoznao. Vi nikada ne otkrivate sve o sebi nego vi uvek imate nekog ”keca u rukavu”. Vi prosto zelite da budete spremni na sve i vi ne zelite dopustiti losim ljudima da vam na bilo kakav nacin nanesu tugu. Vi ste aposlutno od svega jaci. Sve lose sto vam se desavalo u zivotu je vas samo ojacalo i zbog toga ste sada spremni na sve.

Vi nikada ne zurite ni sa cim. Vi koracate sitnim koracima, ali vi uvek na kraju uspevate da dobijete ono do cega vam je stalo. Vas krasi kako velika hrabrost, tako i odvaznosti. Vi ste spremni na borbu i spremni ste da se borite koliko god je to potrebno vremena, ali vi niste spremni i nikada nece biti spremni da odustanete od necega do cega vam je stalo. Vi ste uporni do samoga kraja i ono sto zelite, vi to na kraju i dobijete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada su u pitanju vase mane, vama manu predstavlja svakako to sto veoma malo prastate. Vi zapravo ne zelite da prastate voljenim osobama cak ni neke ne preterano bitne stvari, a zbog toga veoma cesto imate razloga za tugu u zivotu.

Stranice: 1 2