Slijedi niz PROMJENA u zivotu   OVIH znakova!- Posljedice ruzicastog MJESECA ce posebno OVA TRI ZODIJAKA da osjete!

Slijedi niz PROMJENA u zivotu OVIH znakova!- Posljedice ruzicastog MJESECA ce posebno OVA TRI ZODIJAKA da osjete!

28. travnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su velike promjene na svim poljima vaseg zivota. Posljedice ruzicastog mjeseca  u ostavile veliki trag na vas. Mada niste neko ko vjeruje mnogo u takva desavanja, uskoro cete shvatiti kakve promjene jedan ovakav fenomen moze da napravi.

Uskoro ce doci do velikih promejna na  poslovnom polju koje vam se nece mnogo dopasti, jer vi cete morati da se suocite sa velikim desavnjima koje vam nece ici u korist.

Ipak na polju ljubavi dolazi do velike srece koja ce vam znaciti mnogo, jer ljubav je ta koja vam uvijek daje snagu da nastavite dalje. Pred vama jesu promjene , ali vi cete , mada ce vam to tesko pasti ipak uspjeti sve savladati.

Ruzicasti mjesec je mnogo toga promjenio , i vi cete sa ljubavne strane biti zadovoljni, ali poslovna sreca ce morati da saceka .

Pred vama su desavanja koja ce mnogo toga uzburkati , ali vi  ste zodijak koji je uvijek znao da se suoci sa najtezim situacijama. Promjene su pred vama , ali vi cete na kraju uspjeti da se izborite za sve sto vam je bitno.

 

BLIZANCI

Ruzicasti mjesec je imao veliki utjecaj na vas zivot. Promjene tek slijede, ali nekeod njih ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja na polju ljubavi koja vam  se nece dopasti. Vi cete morati da se suocite sa jednim velikim razocarenjem koje ce vam slomiti srce.

Pred vama je raskid sa osobom koja vam znaci sve, jer vi cete uskoro saznati nesto jako bitno.

Pred vama je saznanje da ste bili prevareni i preko toga necete moci preci. Ipak sreca vam se smijesi na poslovnom polju, jer tu dolazi do velikih promjena  na bolje.

Vi cete biti sretni sa odlukama koje cete donijeti, jer poslovna sreca ovaj put donosi velike novce. Mnogo toga ce se u vasem zivotu promjeniti, i nista vise nece biti isto.

Vi ste zodijak koji je jak i koji ce i sa usponima i padovima znati da izadje na kraj.

Posljedice ruzicastog mjeseca nece vam se dopasti u ljubavi, ali kada je novac u pitanju imate mnogo razloga da budete sretni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2