RAK ce OSTVARITI SNOVE,LAV ce DOBITI DOKAZ LJUBAVI, a DEVICI se PRUZA VELIKA SANSA!

RAK ce OSTVARITI SNOVE,LAV ce DOBITI DOKAZ LJUBAVI, a DEVICI se PRUZA VELIKA SANSA!

30. travnja 2021. 0 By Lala

LAV

 

POSAO:

Veoma je vazno da u mesecu koji nam dolazi  bude pazljivi na poslu.Dakle,izbegavajte  i najmanje greske i vodite racuna o svakoj sitnici.Istina je da ste veoma sposobni za sve ali cete tokom celog meseca imati probleme sa vasim kolegama koji su samo ljubomorni na vas te ce cekati da napravite prvu  gresku kako bi vasim nadredjenima ukazali na to.

 

LJUBAV:

Ako ste slobodni:

 

Slicno kao i za posao, dakle morate biti pazljivi.Vama mesec  maj bas i nece biti talican kako se vi nadate i vazno je reci da bas i necete imati podrsku zvezda. Postoji mogucnost da ce vam u mesecu koji nam dolazi  biti slomljeno srce, i to samo zato sto ce jedna starija osoba, moguce u znaku Bika, pokusati da vas osvoji, to ce joj relativno lako poci za rukom, a onda ce vam dok se ne budete ni nadali slomiti srce.

Istina je da cete ovo toliko tesko podneti da mesecima nakon ovoga necete moci nikome da verujete i da cete se plasiti da vam se ne desi isto.Zato, u ovom mesecu slusajte svoj RAZUM,jer ce vas srce odvesti na pogresnu stranu.

 

 

Ako ste u vezi:

Nemate razloga za brigu,ovo bi mogao  biti mesec iz vasih snova, mesec koji je stvoren za uzivanje.Vi pored sebe imate osobu kojoj je iskreno stalo do vas i koja ce uraditi i ono sto  je nemoguce kako bi na vasem licu ugledala osmeh.Eto vam najveceg dokaza  ljubavi ikada koji je sasvim dovoljan da se  mozete nadati kako ste konacno pronasli osobu svojih snova koja ce vas znati voleti  najjace na svetu, onako kako ste oduvek zeleli i kako ste dugo cekali.

 

ZDRAVLJE:

Istini za volju, vi cete ovog meseca imati problema sa glavoboljama.I iako cete pokusavati da izbegnete odlazak kod lekara na kraju cete ipak morati to da uradite,  hteli vi to ili ne.

Ne postoji neki veliki problem,ali bi ipak veoma dobro bilo kada bi ste se uverili u to da je sve  u redu,tako da posetite lekara.

DEVICA

 

 

 

POSAO:

Imacete priliku u mesecu koji nam dolazi da dokazete svoje poslovne sposobnosti,dakle da dokazete koliko vredite,koliko umete i koliko znate.

Imacete posla vise nego ikada do sada, ali isto tako ce vase materijalno primanje biti za pozeleti.Dajte sve od sebe i necete zazaliti.

 

LJUBAV:

 

 

Ako ste slobodni:

Slobodne Device neka  se ne nadaju da ce u toku ovog meseca pronaci svoju srodnu dusu jer do toga tesko da ce doci.

Ovaj mesec nije  bas talican za  ljubav,i zato ga iskoristite za posao, jer cete na poslovnom  polju moci da ostvarite sve svoje snove,a slobodno  vreme koristite da se zabavite,za izlaske sa prijateljima i za jos mnogo toga.

 

Ako ste u vezi:

Device koje su vezi ce imati problema sa partnerom zbog  ljubomore.Moracete da vise verujete svom partneru i da se kontrolisete ako zelite da vasa veza  opstane i da ide u dobrom smeru.

Vas partner vam je zaista veran i vi mnogo  gresite sto sumnjate u njega, i time rizikujete da vas ostavi zbog nepotrebnih ljubomornih scena za koje nemate  potrebe.

 

 

ZDRAVLJE:

Drage Device,morate svoje  zdravlje  shvatiti ozbiljnije i morate se potruditi da vise brinete o sebi i o kvalitetu svog zivota.

Dakle,nadjite dovoljno  vremena da se odmorite i naspavate i da pre svega odete na jednu rutinsku kontolu kako  bi ste se uverili da je na polju vaseg zdravstvenog stanja sve onako kako treba biti.

 

 

Stranice: 1 2