Evo koga očekuju VELIKI NOVČANI DOBITCI,a ko će morati da donese VAŽNE ODLUKE!

Evo koga očekuju VELIKI NOVČANI DOBITCI,a ko će morati da donese VAŽNE ODLUKE!

1. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, mesec koji j pred vama vam donosi lepe trenutke, ali i jedno veliko razočarenje. Naime vama će neki poslovni poduhvati vrlo dobro poći za rukom. Ostvariti ćete sebi jednu želju, za koji ste se se dugo trudili. Posao će da vam cveta. Ali, na ljubavnom polju vas očekuje razočarenje, jer će vaš partner počiniti nešto, što mu nećete moći tako lako oprostiti. Pitanje je da li će te mu tu grešku uopšte moći oprostiti? Povjerenje je stub svake veze, a vaše poverenje će biti izigrano na naj gori način.

 

BIK

Dragi bikovi, vaša dobrota polako počinje da bude iskorištena od strane voljene osobe. Vi se toliko zauzimate za nju, da pri tome sebe potpuno zanemarujete. Mesec maj će vam doneti mnogo vremena da razmislite o svemu. Vi morate da mislite na sebe, jer sebi sa tim ne činite ništa dobro. Na poslovnom planu neće biti promena, sve će se odvijati rutinski. Budite svesni svoje vrednosti.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ovo će bez sumnje biti vaš najlepši mesec od početka godine. Zvezde  vas štite, i vi ećete imati ni jedan razlog za brigu. Pred vama su samo srećni dani, kako na poslu tako i u ljubavi. Sve će vam polaziti za rukom, a ono što će vas dodatno usrećiti je jedan iznenadni novčani dobitak. Vas sreća prati na svakom vašem koraku. Verovali ste u bolje dane, i oni su sada pred vama . Uživajte.

 

RAK

Dragi rakovi, dešavanja koja će se odvijati tokom meseca maja će vas emotivno iscrpeti. Ljubavne probleme ste do sada vešto zaobilazili, ali u ovom mesecu ćete se morati suočiti sa istinom, koja će biti bolna. Vaš partner već duže vreme ima namere za koje vi neznate. Razgovarajte, možda uspete da rešite  sve na bolje, jer uprkos svemu vi se još uvek mnogo volite. Posao će vam cvetati, i to će vam pružiti veliko zadovoljstvo.

 

LAV

Dragi lavovi, vaš posao vam je jako bitan, i vi ćete u ovom mesecu napokon da dobijete i pohvale koje ste odavno zaslužili. Vas uz to očekuje i bolja radna pozicija, na kojoj ćete zarađivati mnogo više nego do sada. Na polju ljubavi sreća neće biti mnogo uz vas, jer nesuglasice sa voljenom osobom ne prestaju. Uprkos vašem trudu oko voljene osobe promena neće biti. Razmislite da li je osoba sa kojm ste sada baš ona prava za vas.

 

DEVICA

Drage device, mesec maj vam pre svga donosi mogo razloga za zabrinutost. To se posebno odnosi na vaš posao, u kojem niste zadovoljni, ali nemate ni priliku da ga sad mejate. Moramo reči da vam na poslovnom planu ništa neće polaziti za rukom. Ipak, ne povlačite se u sebe i pokušajte da izvučete najbolje za sebe. Na polju ljubavi vas ne očekuju nikakve promene.

 

Nastavak na sledećoj stranici….

Stranice: 1 2