NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. maja. Neki znakovi donose POGREŠNE ODLUKE, koje će ih SKUPO KOŠTATI!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. maja. Neki znakovi donose POGREŠNE ODLUKE, koje će ih SKUPO KOŠTATI!

3. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vi koji ste u vezi veoma je bitno da budete strpljivi. Od partnera očekujete da vam potvrdi vaše sumnje, koje su potpuno neopravdane. Moarate malo više verovati voljenoj osobi, i dati joj vremena da vam sama otvori svoje srce. Nećete postići ništa ukoliko budete vršili pritisak. U ovoj sedmici se više posvetite  zajedničkim trenutcima, umesto da tražite svađu koja će samo više doeti problema u vašu vezu. Slobodni ovnovi će u ovoj nedelji uživati u društvu jedne vage.

 

BIK

Dragi bikovi, previše toga činite partneru iza leđa. On ima mnogo poverenja u vas, ali vi trenutno pravite greške koje bi vas mogle skupo koštati. Budite iskreni prema voljenoj osobi, jer ona će svakako saznati vaše namere koje imate.Vi ste po prirodi vrlo iskrena osoba i to što sada činite uopšte ne liči na vas. Jedna škorpija ima vrlo loš utecaj na vas. Razmislite dobro da li vredi da slušate osobu koja vam ne misli ništa dobro.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, pokažite dobru volju i pomozite vašem parteru, jer njemu je sada vaša pomoć jako potrebna. On ne želi da vas optereećuje svojim problemima, ali vi imate dovoljno osećaja da sami primetite da nešto nije u redu. Porazgovarajte otvoreno, i dajte partneru do znanja da uvek može računati na vas. On je uvek bio tu za vas kada god vam je bili potrebni, ne zaboravite to nikada. U ovoj sedmici slobodni blizanci uživaju u društvu dragih ljudi.

 

RAK

Dragi rakovi, partner vam u poslednje vreme podstavlja vrlo nelagodna pitanja. Sumnje koje ima prema vama su očite. Budit iskreni i recite mu istinu ukoliko nemate šta da krijete. U ovoj nedelji neće biti drugačije, i vi ćete morati napokon da se izjasnite. Partner vam mnogo veruje, ali ukolio nešto krijete samo da ga ne bi povredili, onda je to pogrešan put. Vi koji ste slobodni, recite osobi do koje vam je stalo šta i osećate. Možda ona  neće reagovati onako kako ste vi to zamislili,  ako ništa nemožete reči da niste pokušali.

 

LAV

Dragi lavovi, mnogo ste zauzeti sa vašim poslovnim planovima, a partnera kao da ignorišete zbog svega toga.

Uključite  partnera u vaše ideje, i planove. u ovoj sedmici. To će voljenu osobu mnogo radovati, a vas zbližiti kao retko u poslednje vreme. Videćete  da ste vi jedan savršen tim, koji skupa može mnogo više da postigne. Sreća će vas pratiiti tokom cele nedelje, ali samo ako pustite partnera da bude deo vaših planova. Slobodni lavovi će u ovom periodu da pokušaju vratiti bivšu ljubvav.

 

DEVICA

Drage device, u ovoj nedelji probleme koje imtae sa partnerom, rešavajte sa njim, a ne sa drugim osobama. Mnogima kažete šta vas muči, ali partner koji je glavna tema vaše priče, o tome ne zna ništa. S druge strane on ima sumnje u vas , jer ne razgovarate sa njim i njegove sumnje bi vas mogle dovesti u vrlo ružnu situaciju. Razgovarajte da partnerom, i prestanite da hranite radoznale s svojim problemima. Mnogima je drago što ih čuju.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2