ZADATAK za NAJBOLJEG:  Na OVOJ SLICI postoje 4. GRESKE – DOKAZI da si GENIJE i PRONADJI IH!

ZADATAK za NAJBOLJEG: Na OVOJ SLICI postoje 4. GRESKE – DOKAZI da si GENIJE i PRONADJI IH!

1. svibnja 2021. 0 By Maja

Nase skrivalice i zagonetke su vam uvijek bile najdraze, a mi smo vam ovaj put pripremili jednu veoma zanimljivu.

Posto znamo koliko volite da rjesavate nase skrivalice, potrudili smo se da vam ovaj put pripremimo jednu malo tezu.

Kao sto vidite na slici se nalaze leptiri koji na prvi pogled izgledaju svi isto. Naravno da to nije tako, a vas zadatak danas je da pronadjete cetiri greske koje se nalaze na slici.

Uvijek nastojimo da vam uljepsamo dane , nadamo se da ce nam sa ovom skrivalicom i ovaj put to poci za rukom.

Ova skrivalica nije jednostavna  jer detalji koji se razlikuju su zaista mali. Ali, ne sumnjamo da cete se i ovaj put potruditi da pronadjete greske koje se nalaze na ovoj slici.

Uz malo truda i malo vise vremena mozda vam i podje za rukom da pronadjete 4 razlike koje se nalaze na slici.

Ne sumnjamo u vas , jer znamo koliko volite da rjesavate svaku nasu skrivalicu i zagonetku.  Mozda ovaj put nece biti tako jednostavno, ali uvjereni smo da necete odustati dok ne pronadjete sve 4 razlike.

Slatki leptiri koje vidite su samo na prvi pogled svi isti, 4 se razlikuju od ostalih,  a vas zadatak danas je da pronadjete 4 leptira koji su malo drugaciji o ostalih.

Uvijek  ste uporni i trudite se da u sto kracem vremenu pronadjete greske koje se nalaze na nasim skrivalicama. Ali ovaj put mozda to i nece biti tako lako, jer detalji koji se razlikuju nisu lako uocljivi.

Mi vam kao i uvijek donosimo rjesenje na sljedecoj stranici ukoliko vam ne podje za rukom da pronadjete sve 4 razlike koje se na ovoj nasoj danasnjoj skrivalici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2