100%    TACAN TEST:  Slika koja te NAJVISE   PRIVLACI   je ODRAZ tvoje  PODSVESTI – cega se PLASIS, i STA te NAJVISE BOLI?

100% TACAN TEST: Slika koja te NAJVISE PRIVLACI je ODRAZ tvoje PODSVESTI – cega se PLASIS, i STA te NAJVISE BOLI?

2. svibnja 2021. 0 By Lala

 

Ako ste izabrali trecu sliku:

Mnogo problema ste imali na planu ljubavi u vasem zivotu. Vi upravo zbog toga nikada niste uzivali u onoj najvecoj ljubavnoj sreci, a vas najveci strah je upravo vezan za ljubav. Vi se zapravo najvise plasite gresaka u ljubavi. Vi se plasite da cete ponovo vremenom pokloniti srce na dlanu nekoj osobi koja toga nece biti dostojna. Vama je se vec mnogo puta desilo da poklonite vase srce pogresnim ljudima, a zbog toga ste izuzetno mnogo ispastali.

Vi prosto ne zelite ponovo da prolazite kroz ono kroz sta ste morali da prodjete u proslosti. Vi ne zelite ponovo da se borite sa ogormnom ljubavnom tugom. Vi ste prosto izgubili veru u dobre ljude i zbog toga smatrate da se u vasem zivotu nikada nece pojaviti osoba koja bi umela da vas ceni i koja bi umela da postuje sve ono sto vi cinite za nju.

Upravo zbog tog vaseg velikog straha vi vec dugo vremena nemate uspeha na planu ljubavi. Vama je prosto veoma tesko da poklonite nekoj osobi vase poverenje, a vama je posebno tesko da zavolite neku osobu. Vi ste se vec mnogo puta opekli na vatru zvanu ljubav i vi ne zelite da vam se to desi ponovo.

Stranice: 1 2