LJUBAVNI HOROSKOP do 15. maja-SLOMLJENO SRCE ne moze da se IZLECI!

LJUBAVNI HOROSKOP do 15. maja-SLOMLJENO SRCE ne moze da se IZLECI!

2. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovonovi, ne pokušavajte da bežite od svoje prošlosti. Istina je da bi sada mnoge stvari uradili drugačije, ali slomljeno srce ne može da se izleči. Bivšu ljubav ste mnogo povredili, zato oproštaj ne očekujte. Ona vam se vratiti neće. Ostavite prošlost iza sebe, i potražite novu ljubav. Samo ovaj put ne činite iste greške kao u prošloj vezi. Vama je ljubav suđena, ali ne sa osobom koja je otišla iz vašeg života.

 

BIK

Dragi bikovi, vi ste zaljubljeni, i svoju sreću želite da podelite sa svima. Ipak, to vam nije dobra ideja, jer neke osobe koje vas okružuju vam ne žele dobro. Čuvajte svoju sreću samo za sebe. Posvetite se voljenoj osobi, a lažne prijatelje izbacite iz svog života. Slobodni bikovi će imati jedan flert sa osobom  koja i već dugo ne izlazi iz glave.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ljubavne zvezde vas prate ali vi ste se trnutno posvetili samo sebi. Niste ni sami svesni kakvu priliku trenutno propuštate. Osobu do koje vam je mnogo stalo kao da više ne primećujete. Ona ipak želi da vas bolje upozna. Obratite malo više pažnje na dešavanja oko vas. Šanse su velike da ćete sa tom osobom stupiti u jednu romantičnu vezu.

 

RAK

Dragi rakovi, ono što će vama  posebno obeležiti ove dane je činjenica da ćete vi shvatiti koliko vam je stalo do vašeg partnera. U poslednje vreme ste se emotivno distancirali od voljene osobe. Razloga za to nemate, i vama će biti žao što ste tako postupili. Odvojite vreme samo za vas dvoje. Recite vašem partneru koliko ga volite. Vi dobro znate da je on to iskreno zaslužio.

 

LAV

Dragi lavovi, vaša sreća na polju ljubavi ovisi samo o vama. Vaš partner se nije promenio,ali vi jeste. Mnogo toga ste lošeg napravili u poslednje vreme, sad je došao čas da se iskupite za svoje greške. Vaš partner je vama uvek bio velika podrška, ali vi to ne umete da cenite. U ovim danima dokažite voljenoj osobi da je ona vaše sve na svetu.

 

DEVICA

Drage device, u ovom periodu vas očekuju promene na polju ljubavi. Vaše emocije nećete moći kontrolisati, jer će jedna osoba pokazati veliko interesovanje za vas. Bili u vezi ili ne, prema ovoj osobi nećete moći ostati ravnodušni. Pred vama je novi ljubavni početak. Ljubavne zvezde su na vašoj strani. Odluku koju ćete doneti mnogo toga će promeniti u vašem životu.

 

Nastavak na sledećoj stranici….

Stranice: 1 2