LJUBAVNI HOROSKOP do 15. maja-SLOMLJENO SRCE ne moze da se IZLECI!

LJUBAVNI HOROSKOP do 15. maja-SLOMLJENO SRCE ne moze da se IZLECI!

2. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, ovi dani će vama doneti samo nemir i nesuglasice sa voljenom osobom. Nikako da pronađete zjedničku reč, i oboje kao da smo čekate da počne svađa. Vi ste po prirodi vrlo mirna osoba, i to što se sad dešava u vašoj vezi i vas iznenađuje. Pokušajte smireno i otvoreno razgovarati o problemima koji va strenutno muče. Za sve postoji rešenje.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ljubavne zvezde vas prate u ovim danima. Ukoliko niste u vezi, budite spremni na jedan susret koji će vas oduševiti. Nova  ljubav bi vrlo lako mogla da se desi, jer ćete oboje imati osećanja jedno prema drugom. Ljubav na prvi pogled će se desiti u vašem slučaju. Škorpije koje su vezi će samo uživati u divnim trenutcima sa svojim partnerom.

 

STRELAC

Dragi strelci, pred vma su dani u kojim ćete uživati sa voljenom osobom. Vas zaista ne očekuju nikakvi problemi, i nesuglasica neće biti. Sve će vam polaziti za rukom, i vi ćete osetiti zaljubljenost kao prvi dan kad ste se vdeli. Slobodni strelci će upoznati jednog raka, sa kojim će provesti lepe trenutke. Možda je ljubav konačno pokucala na vaša vrata.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vaša veza sa voljenom osobom je u poslednje vreme pod velikim tenzijma. Partneru nikako da udovoljite, jer kso da mu sve smeta što vi činite. Ipak ne uzimajte to previše srcu. On trenutno prolazi kroz jednu fazu, i vi tu ništa ne možete promeniiti. Posvetite se sebi i svojim potrebama, Mislite na sebe, a vaš partner će s vremenom uvideti svoje greške.

VODOLIJA

Drage vodolije, ljubav kao da je zaspala između vas i vašeg partnera. Ništa posebno se ne dešava, i to vam polako počinje ići na nerve. Budite svesni da vaš partner od vas očekuje da nešto promenite. Jednim delom ste vi i odgovorni zbog njegovih očekivanja, jer ste se tako u startu postavili prema njemu. Uvek ste vi ta osoba koja rešava sve, i sad naravno on očekuje da to ponovo učinite.

 

RIBA

Drage ribe, ovi dani donose lepe promene na ljubavnom polju. Vi ćete blistati od sreće, jer vaš partner će ugodno da vas iznenadi. Često mu zamerate na njegovom hladnom pristupu, i on će hteti da vam dokaže da može i drugačije. Vi ćete upoznati sasvim novu stranu voljene osobe, i to će vas mnogo usrećiti. Slobodne ribe će uživati u društvu dragih osoba.

Stranice: 1 2