Ova DVA ZNAKA se VOLE DO BOLA, ali im NIJE SUĐENO da OSTANU ZAJEDNO!

Ova DVA ZNAKA se VOLE DO BOLA, ali im NIJE SUĐENO da OSTANU ZAJEDNO!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

Ljubav između vage i jarca bi mogla da bude kao iz bajke, ali njihova ljubavna sreća kao da je ukleta. Ljubav koju ova dva znaka imaju jedno prema drugom je neopisiva. Ipak, njima prosto nije suđeno da budu zajedno.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da oni mnogo čine jedno za drugo. Jarac će vagi uvek biti oslonac u životu, kao što to ona biva za njega. Svaki njihov početak je težak. Ne postoji jednostavan put da ova dva srca pronađu zajedno. Ali ono što je važno napomenuti je da kada se oni sretnu, to se zaista čini kao savršen spoj. Za svoju sreću se bore kao retko ko drugi.

Ipak, mnogima smeta njihova ljubav, jer je ona često odraz onoga što bi drugi rado hteli da imaju za sebe. Ova dva znaka svoju sreću ne uzimaju zdravo za gotovo. Oni cene zajedničeke trenutke, sreća je za njih kada su jedno pored drugog. Jarac nije osoba koja lako poklanja svoje srece, ali kada je vaga u pitanju, u nju ima neizmerno poverenje.

I vaga nije neko, ko svoje srce nosi na jeziku, ali jarcu će uvek otvoriti svoju dušu. To poverenje  je nešto što njih čini jakim. Uvek su iskreni jedno prema drugom, nikada ne pomišljaju na prevaru, jer su oni verni partneri. Mnogo toga zaista postignu zajedno u životu. Sve njih dvoje mogu sebi ostvariti, jer je njihova želja za zajedničkim životom ogromna.  Oni žele svoj mir, svoj život, ali drugi im uvek pokvare planove. Mnogo je tu ljubomore i zla.

Upetljaju se tako ljudi u tuđe živote, i sve pokvare. Služe se lažima kako bi ovaj par razdvojili. Moramo naglasiti da im to i uspeva. Ma koliko se vaga i jarac trudili da sačuvaju svoju vezu, njima uvek drugi određuju sudbinu.

Jarac ne  veruje  svakome, ali postoje osobe koje tačno znaju šta on želi da čuje.

Zaista je njihova ljubav pod lošom zvezdom. Sav njihov trud na kraju ispadne uzaludan.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2