LJUBAVNI HOROSKOP do 15. MAJA: OPSIRNE ASTRO PROGNOZE za SVAKI   znak zodijaka!

LJUBAVNI HOROSKOP do 15. MAJA: OPSIRNE ASTRO PROGNOZE za SVAKI znak zodijaka!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

 

 

OVAN

Zauzeti:Ovo je jedan generalno mirnijei period za vas partnerski odnos. Nekako cete se Vi i partner slagati oko pojedinih odluka koje morate sprovesti u delo.Izmadju vas ce vladati na neki nacin precutni mir koji cete odrzavati konverzacijom koja je u neku ruku po malo i usiljena.

 

Ali bar nece biti svadja i prepirki.

 

To cete ostaviti po strani. Ali ovo sve manje lici na odnos kakav treba da bude. Potrebna vam je partnerova podrska oko 10-tog maja jer imate probleme koje ne mozete sami da resite. Nadate se samo da necete morati da ga trazite nego da ce partner to sam i uvideti.

Slobodni:Ukoliko ste sami neki vremenski period , potrebna vam je osoba na koju cete moci da se oslonite u svakom trenutku. Znajte da je takvih malo ali jedna Vodolija je jako zaljubljena u Vas.

 

 

 

BIK

Zauzeti:Posle jako teskog perioda koji ste imali, na poslovnom planu i vezi koja je trpela zbog toga ovo je period koji ce vam malo umiriti brige i probleme. Imacete niran i skladan odnos sa partnerom koji je to jedva i docekao jer ste isuvise vremena provodili zarobljeni na poslu. Iako znate da to narusava sve, bili ste prinudjeni pre svega zbog finansija da to istrpite.

Slobodni:Pored jedne Vaga dopada Vam se i jedna Riba, pa sad vise niste sigurni na koju stranu cete prevagnuti. Jedino vam je bitno za sada da vam odgovara kao osoba. kasnije cete ulaziti u analiziranje.

 

 

BLIZANCI

Zauzeti:Nestrpljivo ste cekali pocetak meseca i priliku koja vam se ukazala da sa partnerom doputujete negde i da se tamo opustite. Da zaboravite na  brige iz svakodnevice i da mislite samo na Vas. Sto vec jako dugo niste uradili. Ovo je inace i najpovoljniji period godine za sve koji su u duzim vezama i planiraju zasnovanje porodice i stupanje u brak. Znate i sami da je to vazan korak i zato ste jako dobro razmislili o svemu i resili da kazete”DA”.

Slobodni:Sam pocetak Maja bi mogao da Vam donese poznanstvo sa jednim Bikom i definitivno nesto ce proraditi izmedju vas. SAmo vreme ce pokazati sta ce dalje od toga biti. Ali oko 13 maja imacete sve odgovore ispred sebe.

 

 

 

RAK

Zauzeti:Kako je lepo biti srecan i zaljubljen. Pogotovo sto je i sam maj tako poletan mesec kada se samo ljubavi i radjaju. Partner i Vi cete u prvim danima maja biti blizi nego ikada do sada. Shvatili ste koliko jedno drugom znacite i da to ni za sta na svetu ne  smete dopustiti da prodje. Oko 10-tog maja onima koji su odnaedavno u braku stize vest o prosirenju porodice sto ce jos vise ucvrstiti i upotpuniti vas brak i doci kao kruna vase ljubavi.

Slobodni:Slobodni, sami, a vreme idealno za flert. Ne zelite vezu, samo zelite da se malo opustite i zabavite. Ali niste ni svesni da taj naizgled bezazleni flert za Jarcem moze zavrsiti brakom .

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3