LJUBAVNI HOROSKOP za  4.MAJ:     BIVSA LJUBAV ponovo    ZAVODI – evo KOGA i KAKO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4.MAJ: BIVSA LJUBAV ponovo ZAVODI – evo KOGA i KAKO!

3. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Vi ste primer osobe koja daje sve od sebe da pomogne onima kojima je to potrebno i mnogima ste za primer.Ali,mana vam je to sto ste  usled svega toga zaboravili da imate i vi svoj zivot.Setite se kad  ste poslednji put izasli negde i shvaticete sto ste i dalje sami.

BIK

Tokom danasnjeg dana  vam  bas i nece cvetati ruze na polju ljubavi ali moramo da kazemo da   ne ocajavate vec da se spremate za sutrasnji dan kad  bi mnogo toga moglo da se promeni.Sudeci po zvezdama, 10. maj bi vam mogao biti presudan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nemate drugi izbor nego da prihvatite cinjenicu da vas voljena osoba laze. Ma koliko da vas to bolelo i ma koliko da vam smetalo,to je jednostavno tako.Niste voljeni onako kako  bi ste zeleli da jeste.

 

RAK

Sve  bi moglo vec tokom danasnjeg dana da se dovede u red  kada je vas emotivni status u pitanju. Imate kraj sebe osobu koja vas toliko jako i snazno voli da   bi ste trebali da zanemarite vase razlike i da joj date sansu.

LAV

TO vama bas i nije svojstveno,ali poceli ste da slusate druge ljude i dozvolili sebi da tudje misljenje utice na vas i to vam je velika  greska. Ne mozete nastaviti tako,jer ovog puta slusajuci druge    pravite gresku i bezite od svoje srece.

DEVICA

Ljubomorne scene su konacno iza vas i one su samo proslost jer ste shvatili da nema razloga da ljubomorisete ili da sumnjate u osobu sa kojom ste. Iskreno ste voljeni  i to je jedino sto je u ovoj situaciji vazno i bitno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2