MOZGALICA koja ce te IZLUDETI:  Samo NAJBOLJI ce NACI DETELINU sa CETIRI LISTA na ovoj slici!

MOZGALICA koja ce te IZLUDETI: Samo NAJBOLJI ce NACI DETELINU sa CETIRI LISTA na ovoj slici!

3. svibnja 2021. 0 By Maja

Danas smo vam pripremili jednu skrovalicu koja mnogim od vas nece lako pasti da je rijesite. Ova skrivalica je drugacija od svih koje smo do sada za vas pripremali.

Mi znamo koliko volite da rjesavate nase male skrivalice, ali ovaj put to ce biti pravi izazov. Zaista ce vam ovaj put biti potrebno malo vise  vremena, ali i odlicno culo zapazanja. Kao sto vidite na slici se nalazi trava. Ali na slici je sakrivena i djetelina sa cetiri lista koju vi treba da pronadjete.

Ovo je jedna od nasih tezih skrivalica jer zaista nije lako primjetiti na kojem mjestu se djetelina nalazi.

Mi se uvijek trudimo da vam pripremimo sto ljepse skrivalice, ali ovaj put smo se odlucili za jednu tesku. Ova skrivalica ce od vas zahtijevati mnogo, jer lako sigurno nije.

Pripremili smo vam tezu skrivalicu jer znamo kako brzo rjesavate sve koje smo do sada za vas pravili. Zeljeli smo da vas malo izazovemo, jer ovo je sigurno jedna od nasih tezih skrivalica.

Samo nekim od vas ce poci za rukom da na ovoj slici pronadju sakrivenu djetelinu. Zadatak jeste tezak, ali nije nemoguc.

Trava kao i djetelina su zelene, upravo to i jeste tezi dio nase skrivalice. Kada vam sve na prvi pogled izgleda isto, ali to zapravo nije tako. Mi znamo koliko volite da rjesavate nase skrivalice, nadamo se da ce vam se i ova dopasti. Jeste teza od ostalih , ali mi znamo koliko ste vi uvijek uporni.

Ukoliko vam ipak ne podje za rukom da otkrijete gdje se nalazi nasa djetelina sa cetiri lista, na narednoj srtranici to cemo vam otkriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2