MOZGALICA koja ce te IZLUDETI:  Samo NAJBOLJI ce NACI DETELINU sa CETIRI LISTA na ovoj slici!

MOZGALICA koja ce te IZLUDETI: Samo NAJBOLJI ce NACI DETELINU sa CETIRI LISTA na ovoj slici!

3. svibnja 2021. 0 By Maja

Da li ste prinasli djetelinu sa cetiri lista? Istina je da je ovo mozda i najteza skrivalica koju smo do sada za vas pravili. Mozda je neko od vas odmah uocio gdje se nalazi djetelina, a neki je mozda nisu ni primjetili. Ali evo rjesenja za nas danasnji zadatak:

Djetelina sa cetiri lista se nalazi na desnoj strani slike, na samom rubu slike. Da li ste je uocili?

Znamo da nije lako bilo , ali isto tako i ne sumnjamo da mnogi od vas nisu zeljeli odustati dok je nisu pronasli. Ukoliko ste je pronasli, prije nego sto ste pogledali odgovor, svaka vam cast jer znamo da nije bilo lako.

Ova skrivalica jeste jedna od tezih, ali mi cemo i u narednom periodu da se potrudimo da vam pripremimo ljepse, a mozda i jos teze skrivalice.

Vase odgovore nam kao i uvijek mozete pisati na nasoj Facebook stranici.

I u narednim danima cemo se truditi da vam uljepsamo dane, jer to i jeste nas cilj, samo da se lijepo zabavite. Uvijek ste voljeli nase skrivalice i mi zelimo da tako i ostane. Ova skrivalica nije bila jednostavna, ali vi koji ste uvijek uporni sigurno ste uspjeli da je rijesite.

Djetelina sa cetiri lista nije bila lako za uociti, ali ne sumnjamo u vasu upornost.  Mada je ovo bila teska skrivalica, mi se nadamo da ste se ipak lijepo zabavili dok ste bili u potrazi za djetelinom sa cetiri lista.

 

Stranice: 1 2