OVIM znacima u MAJU ce SVE ICI OD RUKE-SRECA im je OBECANA!

OVIM znacima u MAJU ce SVE ICI OD RUKE-SRECA im je OBECANA!

12. svibnja 2023. 0 By Maja

BIK

Drag bikovi, nije tajna da ste vi odlučni u svemu što naumite da uradite. Vi se zauzimate za sebe, ali i za druge. Vaša odlučnost i vaš stav vam donose mnogo. Ipak, u poslednje vreme niste imali mngo sreće, a to se posebno odnosi  vaš posao. Vi ste se trudili, ali uspeh vas je spretno zaobliazio. Ipak, mesec maj donosi  samo lepe vesti za vas.

Početkom meseca maja dolaze dobre vesti. Pružiće vam se jedinstvena prilika za posao, koji ste vi dugo želeli. Moramo reći da će ta prilika mnogo toga da  promeni u pozitivnom pravcu. Vaša poslovna želja će vam se,ostvariri, ali ne samo to, vas pored svega očekuje jedan iznenadni novčani dobitak. Vama je sreća zaista obećana.Kada smo već kod sreće, ona će i ljubavi biti vaša verna pratilja. Ukoliko ste u vezi, budite sigurni da će vam partner prirediti jedno divno iznenađenje. On će u mesecu maju biti posebno privržen vama, i sve će da učini kako bi vi bili srećni. Tu  sreću ste vi iskreno zaslužili, jer ste vi mnogo činili za svog partnera. Ljubav je vama zagarantovana, jer vi se mnogo volite.

Pred vama je esec u kojem ćete  ponovo osetiti pravu ljuabv. Ljubav koja je u poslednje vreme bila mnogo odsutna, i za kojm ste tajno žudili. Vašem partneru niste govorili da vam je potrebna njegova pažnja, to ste čuvali za sebe.

On je to ipak primetio, i vas očekuje ljubav kao iz bajke. Nećete moći vreovati svojoj sreći. Ljubav će da vam cveta.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2