Ovnu je SUĐENA Riba, Skorpiji Lav…Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA!

Ovnu je SUĐENA Riba, Skorpiji Lav…Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA!

8. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vi ste u svakoj svojoj vezi uspevali da zadržite stav mirne osobe. Vi volite sklad i harmoniju sa partnerom. Ipak, vi kao vatreni znak zodijaka umete da preuzmete i ulogu vođe. Nešto sa čim se mnoge vaše ljubavi nisu mogle složiti. Jedan znak koji je kompatibilan sa vašim je riba. Riba je vaša srodna duša. Ona kao vodeni znak je savršena kombinacija sa vašim vatrenim znakom.

 

BIK

Dragi bikovi, vi ste odlučni i stojite  iza onoga što obećate. Precizno birate osobe sa kojim bi vi ušli u vezu. Vi želite nekoga sličnog sebi po karakteru. Vašem karakteru  naj  bolje odogovara vodeni znak zodijaka. U vašem slučaju vi bi ste bili savršen par sa jednom vodolijom. Vodolija je vaša srodna duša. Njen karakter je mnogo sličan vašem, a to je savršena kombinacija.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ste osobe čvrstog karaktera, ali istovremeno i mngo nežne i osećajne osobe. Ljubav u vašem životu uvek igra glavnu ulogu. U potrazi za srodnom dušom niste uvek imali sreće. Razlog je vaša nekompabitilnost sa znakom zodijaka kojeg ste vi birali. Devica je znak zodijaka koji vama odlično odovara. Vaša srodna duša je devica. Sa devicom ste uvek na sretnijoj strani života.

 

RAK

Dragi rakovi, nije tajna da ste vi mnogo emotivne osobe. Nežnost i emocije su vaša jača strana u ljubavi. Vama je potrebna  osećajna, nežna osoba koja bi  mogla da razume vaša osećanja, i koja ista ta osećanja može da vam uzvrati. A ko bi to mogao bolje nego osoba rođena u znaku blizanca. Vaše zajedničke karakteristike su savršem recept za pravu ljubav. Blizanac je vaša srodna duša.

 

LAV

Dragi lavovi, ponosni i pouzdani kao što jeste, uvek ste bili na srećnoj strani kada je ljubav u pitanju.

Vama je za sreću zaista potrbno malo. Vi od partnera očekujete vernost, i iskrenu ljubav. Prosto zato jer  i vi isto to pružate voljenoj osobi. Vaša srodna duša je vaga. Vaga je znak koji ima slične poglede na život, kao i vi. Sa njom bi vas sreća praitla, jer vaga ume da voli iskreno i ona nikada ne bi izdala osobu koju voli.

 

DEVICA

Drage device,sreća vas nije uvek pratila u ljubavi, jer ste vi uvek više davali ,nego što ste dobijali u jednoj vezi. Neki vaši bivši partneri su vas uzimali zdravo za gotovo. Tu moramo da krivimo vas, jer ste vi to dopustili, umesto da ste se zauzeli za bebe, Ali svi mi grešimo u životu. Devica se savršeno slaže sa bikom. Bik je vaša srodna duša, jer osoba rođena u znaku bika poštuje druge ljude, a posebno poštuje ljubav. Sa osobom rođenom u znaku bika bi vam cvetale ruže.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2