Sta si PRVO VIDEO na slici?! Tvoj odgovor otkriva sta je ono cega se NAJVISE PLASIS!

Sta si PRVO VIDEO na slici?! Tvoj odgovor otkriva sta je ono cega se NAJVISE PLASIS!

3. svibnja 2021. 0 By Lala

 

Ako ste PRVO videli PSA:

Vi ste osoba kojoj uopste nije tesko naneti tugu, vi ste veoma osecajni i zbog toga se vi veoma cesto znate da budete tuzni i zbog obicnih sitnica.

Vi ste isto tako osoba koja ima neke strahove, a vi se najvise plasite prevare ili izdaje vasih dragih osoba. Vi se plasite prevare zbog toga sto smatrate da jos jednu prevaru ili izdaju ne biste mogli podneti, vi ste vec mnogo puta bili izdani u zivotu i vi prosto ne zelite ponovo kroz to da prolazite.

 

Upravo zbog troga sto se vi plasite prevare ili izdaje, upravo zbog toga vi niti u jednu osobu nemate neko preterano veliko poverenje.

Ako ste PRVO videli ”MONALIZU”:

Oduvek ste u zivotu pokazivali veliku hrabrost, vi ste osoba koja se zaista retko cega plasi, medjutim, postoji nesto cega se izuzetno mnogo plasite. Vi se plasite ljubavne tuge.

 

Vi samo ne zelite da budete tuzni u ljubavi, vi ne zelite da vam buducnost u ljubavi bude ispunjena sa tugom i to je vas najveci strah. Vama je ljubav pravi smisao zivota, vi u ime ljubavi sve cinite, vama je ljubav prvi prioritet i zbog toga se plasite ljubavne tuge.

 

Vi veoma cesto razmisljate o buducnosti i vi prosto ne zelite da u buducnosti budete sami. Vas strah je vezan za ljubav i vrlo verovatno vas taj strah nikada nece napustiti i to zbog toga sto vam je do ljubavi i suvise mnogo stalo.

Stranice: 1 2