SUZE, BOL,OCAJ, RAZOCARENJE:OVI znaci ce tokom MAJA morati da IZDRZE TESKE SITUACIJE!

SUZE, BOL,OCAJ, RAZOCARENJE:OVI znaci ce tokom MAJA morati da IZDRZE TESKE SITUACIJE!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

RAK

 

 

Nazalost,dragi Rakovi, ovaj mesec vam bas i nece biti srecan. Sve to najvise zbog toga sto cete imati problem sa osobama koje najvise volite.

Veoma je moguce da cete se razocarati u osobu koju volite. Jer ce vam ona dokazati   da niste nikada ni trebali da joj verujete.

Zato ce vam se u maju mesecu i desiti veliko   iznenadjenje.

 

No, nazalost ne bas prijatno,ali cete morati na tezi nacin da se uverite u  to da osoba kojoj verujete bas i ne zasluzuje vase poverenje.

Vama ce srce biti slomljeno  i vi to  necete moci da izbegnete   ali mozete da pazite kome verujete i kome odajete svoje vazne tajne.

To je najbolji i jedini nacin da izbegnete da vam se desi da neko oda vasu tajnu. Morate da shvatite kome mozete verovati a kome  zapravo nikad ne bi ste smeli.

 

 VAGA

Vama ce u mesecu koji je pred nama   biti slomljeno srce.

Desice se da se zaljubite   u osobu koju jos  uvek niste  ni upoznali, a kad  budete shvatili da je vase srce   vlasnistvu osobe  koja je zauzela vec ce biti prekasno. Vi cete vec biti jako povredjeni,slomljeni i razocarani.

 

Necete moci sebi da objasnite da vam se   dopala osoba koja je zauzeta ali necete moci  da  joj odolite.

Velike su  sanse da ce medju vama doci do kratke avanture….

Ali nakon svega toga ona ce vam jednostavno okrenuti ledja i otici od vas, dok cete vi ostati ne samo slomljenog srca i  pogazenih nada.

Od ljubavi se ne  moze  pobeci,i nemojte kriviti sebe zbog toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2