Izaberi jednog LEPTIRA i saznaj da li će ti LJUBAV BITI UZVRAĆENA

Izaberi jednog LEPTIRA i saznaj da li će ti LJUBAV BITI UZVRAĆENA

15. svibnja 2023. 0 By Lala

Pogledajte ove divne leptire i odaberite jednog koji vam se najvise dopada. vas izbor otkrice vam da li vas voli osoba u koju ste zaljubljeni. Izaberi leptira i saznaj da li cete biti zajedno i kada…

Koji leptir je vama najljepsi?

 

LEPTIR 1

Ukoliko ste izabrali ovog leptira morate znati da trenutno postoje odredjene prepreke za ljubav. Osoba u koju ste zaljubljeni je ili zauzeta ili joj se mozda dopada neko drugi. Kako god bilo, sada nije pravo vrijeme da se vas dvoje spojite. Ovi dani koji dolaze donijece vam mnogo novih informacija vezano za ovu osobu. Neke ce vas vijesti i sokirati. Mnogo toga niste znali a sada kada budete saznali vise na tu osobu necete gledati istim ocima.

 

Sve ce se promijeniti za vas. Ova osoba je sve drugo a ne ono sto ste vi mislili da jeste. Otvoricete oci napokon ividjeti da ona mozda i nije najbolja opcija za vas. Postoji neko ko ce da vas voli kako vi zasluzujete. ne trebate da molite za ljubav, ona ce sama doci kada se pojavi neko ko vam je sudjen. Ova osoba nije vasa sudbina i najbolje bi bilo da je zaboravite. Mogla bi vam samo donijeti bol i patnju. A ljubav treba da je lijepa a ne da boli.

 

 

LEPTIR 2

Ako ste izabrali ovog leptira vas zivot i ljubav ce se uskoro skroz promijeniti. Osoba u koju ste zaljubljeni je takodje zaljubljena u vas ali ne moze da vam prizna osjecanja. Mozda cete vi morati biti inicijatori i prvi prici ovoj osobi jer ona se plasi da ce biti povrijedjena i da cete je odbiti. Morate da znate da je ova osoba puno propatila u ljubavi  i da su joj slomili srce. Ona zaista zeli da bude sa vama ali se plasi da ce opet da pati i zato ne zeli da rizikuje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Pokazite joj ljubav i da nema cega da se plasi. Ako su vasa osjecanja iskrena prema njoj ili njemu onda ce on to znati. Potrudite se da osjeti da je voljena i da je nikada necete izdati ni prevariti. Nekada je potrebno odredjeno vrijeme da se stekne povjerenje pa bi najbolje bilo da idete polako. Korak po korak i krenite u osvajanje svoje voljene osobe, jer ona ceka na vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2