IZABERI SRECNOG GOLUBA PISMONOSU: Jedan ti VRACA STARU LJUBAV,  a jedan  je znak da ti DOLAZI SRODNA DUSA

IZABERI SRECNOG GOLUBA PISMONOSU: Jedan ti VRACA STARU LJUBAV, a jedan je znak da ti DOLAZI SRODNA DUSA

4. svibnja 2021. 0 By Maja

GOLUB BROJ 1

Sreca u ljubavi ti nije bila najbolji prijatelj, mada si ti uvijek cinio sve kako bi ta sreca napokon pokucala na tvoja vrata. Osoba si koja vjeruje u iskrenu , veliku ljubav ali i neko ko je svoje srce do sada poklanjao pogresnim srcima.

Ti si emotivna osoba kojoj je srce bilo slomljeno, ali to nikada  nije znacilo da ces se ti odreci svoje ljubavne srece.

Iza tebe su velika razocarenja, ali ti si bice koje nikad nece prestati da se nada iskrenoj ljubavi. Zelis srecu , i ta sreca ce tebi i da dodje. Golub kojeg si izabrao donosi ti radosne vijesti. Pred tobom je susret sa tvojom srodnom dusom koja te u zivotu nikada nece razocarati.

Velika ljubav kojoj si se uvijek nadao napokon ce da se desi.

Velika sreca tebe ocekuje koju si iskreno zasluzio, jer poslije svega sto si morao proci , ti u ljubav vjeru gubio nisi. Slijedi ti sreca koja ce zauvijek u tvom zivotu ostati. Sretni golub tebi sluti samo dobro.

 

GOLUB BROJ 2

Ljubav je neto za sta ti zivis. Ljubav je tvoja zivotna vodilja u koju vjerujes cijelim srcem. Ti kada zavolis, tu granica nema. Svoja osjecanja ne umijes i ne zelis da krijes. Osoba si koja moze da oprosti, jer ljubav je tebi preca od svega.

Tvoja zadnja veza je bila sretna, ali sudbina je imala sasvim druge planove.

Desavanja koja su pratila tvoju vezu mnogo toga su promjenila i doslo je do raskida sa osobom koju si volio vise od bilo koga drugog. Nisi se pomirio sa raskidim koji je iza tebe, jer ti svoju bivsu ljubav nisi uspio preboljeti. Ni tebe bivsa sreca nije zaboravila, i ta osoba se vraca u tvoj zivot.

Pred tobom je pomirenje sa osobom koju volis, i bez koje ne zelis da budes.

Bivsa sreca se vraca  utvoj zivot i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2