Ljubavne karte donose lepe i lose vesti: Izaberi jednu i saznaj sta te ceka!

Ljubavne karte donose lepe i lose vesti: Izaberi jednu i saznaj sta te ceka!

4. svibnja 2021. 0 By Lala

Ljubavne karte mogu da nam otkrju sta nas ocekuje na planu ljubavi. One mogu da nam donesu kako lepe, tako i lose vesti…

LJUBAVNA KARTA 1)

Ako ste izabrali prvu ljubavnu kartu:

Vas zaista niko ni na kakav nacin ne moze prevariti. Vi ste jako oprezni, a vi narucito mnogo opreza pokazujete kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Vi vase srce ne poklanajte olako nego vam je za sve potrebno vreme. Ipak, vas ce ljubav uskoro iznenaditi i vi cete se zaljubiti u jednu osobu vec u trenutku. Upravo cete vi uskoro upoznati osobu koju cete u trenutku pozeleti kraj sebe, a vi cete sa tom osobom posle odredjenog vremena zapoceti divnu ljubavnu pricu. Brojna vazna desavanja vas uskoro ocekuju na planu ljubavi, a vas ce sva ta desavanja ostaviti bez teksta. U vas zivot ce uci jedna osoba koja ce mnogo toga promeniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LJUBAVNA KARTA 2)

Ako ste izabrali drugu ljubavnu kartu:

Vi ste vec dugo vremena u vezi koja mnogo obecava. Istina je da je vasa veza imala kako uspona, tako i padova, ali vi i pored svega toga verujete u uspeh vase veze. Medjutim, vama dolaze veoma teski dani na planu ljubavi i veoma lako bi se moglo desiti da se vasa veza zavrsi vec tokom narednog perioda. Za sve probleme koje vam naredni period donosi odgovoran ce biti vas partner. Upravo ce vas partner uciniti neke postupke koje vi necete moci cak ni da razumete, a kamoli da oprostite. Upravo ce vam vas partner tokom narednog perioda slomiti srce i zbog toga se lako moze desiti da se vasa veza zavsi. Jako teski dani vam dolaze na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2