Ovim znacima ce UTICAJ MLADOG MESECA omoguciti uzivanje u sreci!

Ovim znacima ce UTICAJ MLADOG MESECA omoguciti uzivanje u sreci!

4. svibnja 2021. 0 By Lala

 

SKORPIJA

Drage skorpije, vama dolaze predivni i veoma zanimljivi dani i to sve zbog uticaja mladog meseca. Uticaj mladog meseca na vas zivot ce biti izuzetno pozitivan i zbog toga cete srece u zivotu imati u periodu od noci mladog meseca koja je vec 30. avgusta pa sve do 19. septembra. A ama ce taj period obeleziti neka desavanja na koja dugo vremena cekate i zbog kojih cete uzivati u velikoj kolicini srece.

Naime, vama u poslednje vreme nedostaje samo malo srece kako bi se izborile za ono do cega vam je stalo, ali vama nece nedostajati sreca u periodu do 19. septembra. Vas ce zbog uticaja mladog meseca sreca pratiti kuda god da krenete i zbog toga cete moci da dobijete sve do cega je vasem srcu stalo.

Vama ce uticaj mladog meseca doneti cak i jednu veoma lepu i vaznu priliku. Naime, vama ce se pruziti prilika da zapocnete vezu sa osobom koju zelite trenutno kraj sebe, a koju ste kraj sebe zelele jos i u proslosti. Vama ce se upravo pruziti takva prilika, ali ce samo od vas zavisiti da li cete je i iskoristiti.

Sem toga vas zbog uticaja mladog meseca u periodu do 19. septembra ockeuju pozitivna desavanja na svim planovima vaseg zivota. Vama ce taj period zapravo biti potpuno bezbrizan i vi trebate tokom njega da rizikujete sa odlukama. Vama dolaze veoma lepi dani ispunjeni srecom i to sve zahvaljujuci pozitivnom uticaju mladog meseca. Vama ce period od 19. septembra doneti neverovatan broj lepih desavanja i razloga za srecu.

Stranice: 1 2