BLIZANCE ocekuje VELIKA SRECA!VAGA ce biti RAZOCARANA!

BLIZANCE ocekuje VELIKA SRECA!VAGA ce biti RAZOCARANA!

13. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, u sledećoj sedmici vas očekuju promene na poslovnom planu. Sve što vam do sada nije polazilo za rukom, u narednoj sedmici će sve da ide u vašu korist. Vi ćete biti vrlo ponosni na sebe, jer ono što ćete vi uspeti, mnogi su pokušavalI. Vi ćete dobiti velike pohvale od radnih kolega, i to će vam mogo laskati. Na ljubavnom polju će dolaziti do nesuglasica ssa partnerom, ali to neće moći da pokvari vaše dobro raspoloženje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dragi bikovi, ne donosite nagle odluke kada je ljubav u pitanju. U poslednje vreme sve više krivite partnera za vaše neuspehe, iako to vama uopšte ne priliči. Niste zadovoljni sa svojim poslom, i tu nervozu prenosite na voljenu osobu.  Ona je mnogo truda uložila u vašu vezu, i vi se zaista morate izvinuti, jer to vaš partner nije zaslužio. U narednoj sedmici odvojite vremena i prazgovarajte sa svojim partnerom. Vi zajedno možete rešiti svaki problem.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, sreća vas prati u narednoj sedmici. Vi ćet ostvariti dobre rezultate na poslovnom polju, ali i u ljubavi će vam sve polaziti za rukom. Jedan poziv iz inostranstva će vam dodatno ulepšati celu sedmicu. Vi imate  velike planove, i oni bi se polako mogli početi ostvarivati. Srećne zvezde su  na vašoj strani.

 

RAK

Dragi rakovi, vi ćete u narednoj sedmici doneti neke odluke koje bi vam se mogle odbiti od glavu. One su vezane za vaš posao. Vi trenutno naglite ka što bržem poslovnom poboljšanju, ali to vam sada nije dobra ideja. Pokušajte postepeno da ostvarite ono što želite. Inače greške koje ćete naparviti bi vas mogle skupo koštati.

 

LAV

Dragi lavovi, vama mnogo toga polazi ta rukom, ali na poslovnom polju sve kao da se okrenulo protiv vas. Moamo  napomenuti da ste i vi pravili neke greške koje  se sada vračaju kao bumerang. U narednoj sedmici ćete dobiti priliku da ispravite svoje greške. Vi ste odogovorna osoba koja prizna kada pogreši, i to će vam ići u korist. Vama će krenuti na bolje, jer ćete vi uspeti da savladate sve probleme koji su pred vama.

 

DEVICA

Drage device,  sledećoj sedmici vas ne očekuju neke posebne promene. Vi ćete biti veoma opušteni, i problemi neće dopirati do  vas. Neke stvari u privatnom životu želite promeniti, ali vam fali dodatne motivacije. Sve u svemu sledeca sedmica je kao stvorena da malo odmorite od svega.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2