Nekome će ova NEDELJA biti NAJSREĆNIJA do sada!

Nekome će ova NEDELJA biti NAJSREĆNIJA do sada!

26. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, u narednoj sedmici vas očekuju i lepa i loša dešavanja. Na poslovno polju nečete biti zadovoljni, upravo vas na poslu očekuju problemi na koje niste spremni. Međutim u ljubavi će vam sve polaziti za rukom. Vi ćete uživati sa jednom mnogo dragom osobom. Pred vama je sedmica u kojoj vas očekuju podeljena osećanja. Vi ćete u svakom slučaju iz svake situacije koja je pred vama izvuči samo najbolje za sebe.

 

BIK

Dragi bikovi, naredna sedmica vamm donosi mnogo razloga za sreću. Pred vama je nedelja koja vam je već dugo bilapotrebna. Možemo slobodno reči da su pred vama jedni od najljepših dana u poslednjih nekoliko meeci. Sve će se odvijati onako kako vi to imate na umu. I na poslovnom i  na ljubavnom polju sve će biti kako treba. Uživajte u svojoj najljepošoj sedmici. Zaiste ćete biiti mnogo srećni.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom naredne sedmice vas očekuje nešto savim neočekivano.Jedan osoba koju vi smatrate samo dobrim prijateljem, priznati će vam svoja osećanja. Vi ćete se naći zatečeni, i nećete znati šta da radite po tom pitanju. Dopustite da  uđe u vaše srce, jer ta osoba vas voli već dugo vremena.

 

RAK

Dragi rakovi.vama se u narednoj sedmici pruža prilika da rešite kako poslovne tako i ljubavne probleme.A mogo ih se je nakupilo.Vama će tokom cele sedmice sve polaziti za rukom, i vi ćete rešiti što ste naumili. Sreća vas prati, a avi se potrudite i uzmite sve što vam ona ptuža. Uživajte.

 

LAV

Dragi lavovi, početak sedmice vam neće ići u korist. Sve što započnete,krenuće vam naopako,zato je emožda bolje da  u ovoj sedmici ne počinjete nikakve ozbiljne poslove. Na polju ljubavi vas o;ekuju manje nesuglasice sa partnerom, ali to cete lako resiti. Krajem sedmice dolaze vama lepe vesti, koje ce vas mnogo obradovati.

 

DEVICA

Drage device, vas jedino na poslovnom planu ocekuju važna dešavanja. Cela sedmica će vam biti relativno mirna. Poslovna dešavanja će obeležiti celu vašu sdmicu, jer vi čete zaista biti mnogo zauzeti. Manje doze nervoze će biti naposli, ali to vas neće ometati u vašem radu. Očekujte jedan novčani dobitak.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2