VELIKI DNEVNI HOROSKOP za  6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

VELIKI DNEVNI HOROSKOP za 6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

POSAO

Dragi ovnovi, ovaj cetvrtak donosi jedan manji preokret u vas poslovni zivot. Pred vama su velike tenzije izmedju vas i radnih kolega. Imate osjecaj da vas niko ne razumije, jer vi ste timski igrac, a trenutno svi rade na svoju ruku.

To vam se danas nece dopasti  i vi cete pokazati svoje nezadovoljstvo .Uprkos svemu danas su pred vama i lijepe vijesti koje bi mogle donijeti i jedan manji novcani dobitak ukoliko budete malo vise i vi mislili na sebe. Budite egoista, pa makar na jedan dan.

 

LJUBAV

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Mnogo cinite za ljubav voljene osobe , ali u zadnje vrijeme kao da tu ljubav ne dobivate zauzvrat. Nije sve kao sto je bilo, ali i vi ste poceli da se  mijenjate. Vasa osjecanja nisu vise ista prema voljenoj osobi, mada vi nikada necete da priznate da imate osjecanja prema jednoj drugoj osobi.

Vas partner ce danas saznati sve. Necete moci reci nista sto bi vas moglo izvuci iz nezgodne situacije, jer vas partner je saznao sve do najsitnijeg detalja. Pred vama je dan koji donosi velike nesuglasice, koje bi danas mogle biti odlucujuce za vasu vezu.

 

 

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Pred vama je dan u kojem vas nece pratiti posebna desavanja. Uglavnom cete biti zadovoljni, jer ste okruzeni dragim osobama. Ljubav ce jos malo da saceka , a vi do tada uzivajte u danu koji ce biti pun radosti i veselja.

 

ZDRAVLJE

Pokusajte da umanjite vase poroke, i pocnite da se zdravije hranite. Krecite se vise,  i pokusajte izbaciti masnu hranu iz vase ishrane.

 

BIK

POSAO

Dragi bikovi, sa situacijom na poslovnom polju niste zadovoljni. Zelite nesto da promjenite, ali osobe koje vas okruzuju vas u tome sputavaju. Vi imate velike ideje koje ne mozete trenutno da sprovedete u djelo.

Ipak, pred vama je jedna nova poslovna prilika .Ona  bi vam mogla mnogo pomoci. Iskoristite je pametno i vi cete moci da radite na svijim idejama i poslovnim snovima uprkos manjku podrske radnih kolega.

 

LJUBAV

ZA BIKOVE KOJI SU VEZI:

Dan koji je pred vama ne donosi nista posebno u vasu vezu. Monotonija vlada, i vi ste se kao malo i navikli na nju. Ni vi ni vas partner ne zurite da nesto promjenite kada je vasa veza u pitanju. Otvorene razgovore vac odredjeno vrijeme ne vodite, i ta sutnja samo vas vuce u propast.

Koliko ce vasa veza moci da izdrzi sve sto se trenutno desava, pod velikim je upitnikom. Danas pokusajte malo vise da se posvetite voljenoj osobi, pa i ako vam nije do price, bar pruzite partneru osjecaj da ste joj uvijek tu za njega.

 

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Pred vama je dan u kojem cete sresti bivsu ljubav. Putevi vas jesu razdvojili , ali vase emocije su jos uvijek iste. I sami cete biti iznenadjeni koliko ste jos uvijek emotivno vezani za bivseg partnera.

Mozda jos uvijek nije kraj medju vama, jer tolika osjecanja sa obje strane ne mogu lagati. Vi najbolje znate da li da se upustite u jos jedan pokusaj, odluka je na vama , jer vas bivsi partner je jos uvijek lud za vama.

 

ZDRAVLJE

Razloga za brigu danas necete imati, jer osjecat cete se dobro kao rijetko do sada.

 

Nastavak na sljedecoj  stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6