VELIKI DNEVNI HOROSKOP za  6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

VELIKI DNEVNI HOROSKOP za 6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

VAGA

POSAO

Drage vage, poslovna sreca vam nije bila mnogo naklonjena. Mada ste vi sav svoj trud ulagali u svoju karijeru, vi ipak niste zadovoljni sa vasom sadasnjom finansijskom situacijom. Mnogo toga vam ne ide onako kako ste zamilsljali. Danas nece nista biti drugacije. Pred vama je dan koji sa sobom donosi veliku nervozu, jer prosto ne mozete da postignete ciljeve koje ste sebi zacrtali.

Vama je danas najpotrebnije da ostanete smireni i da se usredocite na stvari koje mozda i mozete pokusati promjeniti. Novcani dobici izostaju, a to ca vas samo dodatno nervirati, zato je jako bitno da sacuvate vas pozitivan stav, i da ne dozvolite nervozi da vas savlada.

 

LJUBAV

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Vasa ljubavna sreca mnogo zavisi od vas samih. Mnogo cinite za voljenu osobu, ali to postovanje naravno ocekujete zauzvrat. Pred vama je dan u kojem ce doci do manjih neduglasice, ali koje nece biti vazne spomena.

Vasem partneru ste vi sve u zivotu, mada to ponekad ne zelite da priznate. Danas vas ocekuje nesto predivno sto ce vam dokazati koliko ste zaista voljeni. Bicete ugodno iznenadjeni. Pred vama je cetvrtak koji ce kraj dana napraviti savrsenim jednom ljubavnom izjavom vaseg  partnera.

 

ZA SLOBODNE VAGE:

Mozda su vasa ocekivanja trenutno zaista prevelika.  Nije lako osvojiti vase srce, mada ce jedna osoba to da pokusa. Necete biti zainteresovani, a taj razlog ima ime. Jos uvijek niste presli preko ljubavnog razocarenja iz vase bivse veze, ali nije svako isti, i vi morate da krenete dalje ka svojoj ljubavnoj sreci.

 

ZDRAVLJE

Pozitivan stav i velika energija ce danas da vam daju snagu da pregurate dan. Bicete puni elana, i necete dozvoliti da vam bilo sta pokvari raspolozenje.

 

SKORPIJA

POSAO

Drage skorpije, mnogo toga lijepog vas ne ocekuje danas na poslovnom polju. Stres i nervoza danas vladaju radnom klimom, i vi necete moci da se skoncentrisete na omno sto je zaista bitno. Trenutno niste u poziciji da se opustate, zato se usredocite na svoj posao jer od njega za vas zavisi mnogo.

Pred vama je cetvrtak u kojem cete biti mnogo napeti, jer necete postici ono sto ste zeljeli. Vasa poslovna karijera vam je jako bitna, ali i vi morate malo vise da se potrudite. Novcani dobici izostaju jer ne zelite da promijenite svoj stav, ali to vam trenutno nista dobro ne donosi kada je vas posao u pitanju.

 

LJUBAV

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je jedan dan u kojem cete voljenu osobu uhvatiti u lazi. To vam nece lako pasti, ali vi cete pokusati sve kako bi saznali sta se desava. Uvijek ste iskreni jedno prema drugom,  ali danas cete poceti da imate sumnje. Pred vama je dan koji ce vas dovesti do razmisljanja.

Kako dan odmicao sve vise cete da budete nezadovoljni, jer sumnje koje imate u voljenu osobu nece vam dati mira. Pokusajte otvorenim razgovorom sve da rijesite, i ne donosite nagle odluke zbog koji bih mogli zazaliti.

 

ZA SLOBODNE SKOPRIJE:

Pred vama je dan u kojem se nece desiti neke posebne promjene na polju ljubavi. Vi  cete moci biti zadovoljni, ali vasa zelja da upoznate srodnu dusu morat ce jos malo da saceka.

Stranice: 1 2 3 4 5 6