VELIKI DNEVNI HOROSKOP za  6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

VELIKI DNEVNI HOROSKOP za 6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

STRIJELAC

POSAO

Dragi strijelci, danas ce vam sve polaziti za rukom kada je vas posao u pitanju. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima i nista i niko nece moci da pokvari vas savrsen dan. Bicete puni elana i pozitivne enrgije kao rijetko do sada. Poci ce vam za rukom da ostvarite jedan manji novcani dobitak koji ce vas mnogo obradovati.

Mozemo slobodno reci da je pred vama jedan savrsen dan kada je posao u pitanju. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti,  i vi necete dozvoliti da bilo ko narusi vase dobro raspolozenje.

 

LJUBAV

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Ovaj cetvrtak donosi veliku srecu u vas zivot. Sa voljenom osom provodite jedno divno vrijeme u kojem cete imati priliku i da  porazgovarate o desavanjima koja su iza vas. Iza vas je naime jedan tezak period, ali vi ste uspijeli da se izborite za svoju vezu.

Pred vama je velika sreca, jer danas cete biti samo zaljubljeni, i necete ni pomisljati na svadju i probleme. Uzivat cete, a dan bez stresa  je i za vas, i za vaseg partnera bio preko potreban.

 

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Jedna osoba ne skida pogled sa vas, i vi to i primjetite ali ne reagujete. Danas cete imati priliku da se upoznate, jer pred vama je susret koji bi uskoro mogao da promijeni mnogo u vasem zivotu.

 

JARAC

POSAO

Dragi jarci, vi vrlo dobro vodite racuna o vasim finansijama i ne dozvoljavate da vam se bilo ko u iste petlja. Danas vas ipak ne ocekuje povoljan dan kada je vas posao u pitanju. Radna klima je postala toliko losa da to lose i na vas utice. Necete moci da se usredocite na stvari koje su zaista bitne.

Pred vama je dan u kojem se nece mnogo desavati, ali koj ce vas ipak mnogo nervirati. Necete kao inace imati volje da danas bilo sta promijenite.

 

LJUBAV

ZA JARCE KOJI SU VEZI:

Vama su danas sretne zvijezde mnogo naklonjene. Pred vama je cetvrtak u kojem cete vi sa dragim bicem samo uzivati. Uzalud svi problemi koji su iza vas, jer vi se volite, i nastojite da zajedno rijesite sve sto vas muci. Vasa ljubav moze sluziti za primjer.

Danas necete imati ni jednog razloga za brigu, jer pred vama je savrsen dan. Voljena osoba ce vas castiti koplimentima, a vama ce to naravno mnogo laskati. Sreca je pred vama, uzivajte.

 

ZA SLOBODNE JARCE:

Mnogo se dopadate jednoj osobi, ali ona jos uvijek svoja osjecanja  prema vama krije. Ni sami ne mozete zamisliti koliko je toj osobi stalo do vas. Potajno vas neko mnogo voli, ali jos nije vrijeme da vam ta osjecanja i pokaze.

Stranice: 1 2 3 4 5 6