VELIKI DNEVNI HOROSKOP za  6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

VELIKI DNEVNI HOROSKOP za 6.MAJ: Ovaj CETVRTAK ce biti POSEBAN DAN koji ce nekome doneti CAROLIJU!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

VODOLIJA

POSAO

Drage vodolije, danas vam je sretan dan, jer danas cete dobiti jedan poziv koji ce vas mnogo usreciti. Pred vama je jedna poslovna ponuda kojoj ste se mnogo nadali. Vrijeme je da vas velika sreca pogleda i ona ce to danas i da ucini.

Cetvrtak vam donosi sansu za jedan novi pocetak koji ce vama biti od velikog znacaja. Pred vama je dan u kojem  cete dobiti vijesti koje ce mnogo toga da promjene. Pred vama je velika sreca kada je novac u pitanju.

 

LJUBAV

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Danas nista nece moci narusi ljubavnu harmoniju koja ce vladati izmedju vas i vaseg partnera. Pred vama je dan u kojem nesuglasice nece imati sta  da traze, jer danas cete samo da uzivate u svojoj sreci. Ljubavne zvijezde vas prate, i donose samo sretne trenutke.

Vas partner za vas zaista cini mnogo, mada vi to mozda cesto i ne primjetite. Vi ste njegovo sve, ali i on ima ponekad cudan nacin da vam to pokaze. Ipak, bitno je da ljubav vlada, a to cini sigurno kada ste vi u pitanju.

 

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Pred vama je dan u kojem se nece mnogo toga desavati, ali vi cete ipak imati mnogo razloga da budete sretni. Pred vama je jedan miran i harmonican dan kojeg cete provesti u divnom drustvu.

 

RIBA

POSAO

Drage ribe, danas necete imati razloga za brigu, jer ce vam sve biti po volji. Danas cete uspijeti da ostvarite jedan manji novcani dobitak sa kojim cete vi ipak moci da budete zadovoljni. Puni ste ambicija i volje da postignete sto bolje poslovne rezultate, i danas cete tome biti bar jedan korak blize.

Pred vama je uspjesan dan sa kojim cete vi moci biti zadovoljni. Nista vas nece moci oneraspoloziti, jer pred vama je cetvrtak koji donosi  poslovno zadovoljstvo ka kojem i tezite.

 

LJUBAV

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Danas cete biti sretni, jer ce voljena osoba reci nesto veoma vazno. Vazno za vas, ali vec dugo ste se i nadali da cete cuti te rijeci. Pred vama je dan u kojem ce vladati harmonija koje ste postaloi zeljni. Mnogo nesuglasica je iza vas, ali vasa ljubav je jaka i moze da se suprostavi svim izazovima.

Danas vas prati velika sreca, a vi cete sigurno znati kako da u njoj uzivate. Voljenoj osobi ste sve na svijetu i ona to nece kriti.

 

ZA SLOBODNE RIBE:

Jedna osoba ce danas da vam prizna svoju ljubav. Mada cete biti skepticni, sarmu te osobe necete moci odoljeti. Vec dugo vas prati pogledom, ali danas ce napokon da skupi hrabrosti i da vam prizna sta zaista osjeca.

 

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6