VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za  6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za 6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

 

JARAC

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Danas cete biti posebno sretni.  Sa dragim bicem provodite samo divne trnutke u kojima cete vi mnogo uzivati. Velika ljubavna sreca je pred vama , jer posloje mnogih problema sada je vrijeme samo za pravu sreci. Ljubav izmedju vas i vaseg partnera je posebno jaka. Danas cete imati priliku da shvatite koliko ste zausta voljeni. Niko nece biti sretniji od vas.

ZA SLOBODNE JARCE:

Jedna osoba koja vam je tako blizu ima velika osjecanja prema vama. Mnogo joj znacite, ali i vi to polako primjecujete. Ona nema hrabrosti da vam pridje, mozda se vi odlucite danas da pridjete njoj. Sreca vas prati kako god da se odlucite.

 

VODOLIJA

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Ovaj cetvrtak vama donosi samo razloge za veliku srecu. Pred  vama je jedan predivan dan u kojem cete vi sa voljenom osobom uzivati, i za probleme danas necete znati. Velika sreca vas danas prati, avi cete tu srecu znati da iskoristite. Vrijeme je i bilo da vas ljubavne zvijezde pogledaju, jer vi ste tu srecu najiskrenije zasluzili. Vi cete danas biti samo sretna osoba.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Dan cete provesti u lijepom okruzenju sa dragim ljudima, ali ljubavna sreca vas nece pogledati. Ipak, vi cete biti sretni i nista nece moci da pokvari vase raspolozenje. Pred vama je jedan predivan dan u kojem cete se vi osjecati sretno i bez ljubavi na vasoj strani.

 

RIBA

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Period koji je iza vas i voljene osobe sigurno nije bio jednostavan, ali vi ste uspjeli da se izborite za svoju ljubavnu srecu. Danas cete u toj sreci samo da uzivate. Ovaj cetvrtak donosi mnogo razloga za vasu srecu, a posebno jedan potez voljene osobe ce mnogo da vam znaci. Nikada se niste prestali nadati da ce vas partner uciniti nesto sto vam je toliko srcu drago. Danas je dan u kojem ce voljena osoba da vam ostvari jednu veliku zelju.

ZA SLOBODNE RIBE:

Neko ce danas da vam prizna sve, sva osjecanja koja ima prema vama. Jedna osoba je ludo zaljubljena u vas, ali uprkos svemu vi je do sada niste ni prmjecivali. Danas cete da saznate koliko znacite nekome , i ko vas vec dugo ludo voli.

 

Stranice: 1 2 3 4