AMOROVA STRELA otkriva da li si upoznao ”PRAVU OSOBU” ili te to tek ocekuje!

AMOROVA STRELA otkriva da li si upoznao ”PRAVU OSOBU” ili te to tek ocekuje!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

Za svakoga postoji prava osoba, a svakom coveku to vreme pokaze i dokaze, jer svaki covek pre ili kasnije upozna osobu sa kojom mu je sreca u ljubavi zagarantovana…

 

AMOROVA STRELA 1)

Ako ste izabrali prvu amorovu stelu:

Postoji razlog zbog kojeg vi niste uspeli da zaboravite bivseg partnera. Postoji razlog zbog kojeg jos uvek nesto osecate prema toj osobi. Vi tu osobu ne mozete zaboraviti samo zbog toga sto je vama sa njom sreca u ljubavi zagarantovana. Ma koliko da vi smatrali suprotno, zapravo je vas bivsi partner ”prava” osoba za vas. Vama je zaista sa tom osobom sreca u ljubavi sudjena, a vama ce vreme to i dokazati. Vi cete sa tom osobom sasvim sigurno zapoceti novu vezu i vi cete u vezi sa tom osobom mnogo razloga za onu veliku srecu imati. Vama ce sigurno buducnosti doneti novi ljubavni pocetak sa vasim bivsim partnerom.

AMOROVA STRELA 2)

Ako ste izabrali drugu amorovu strelu:

Vi ste ubedjeni da jos uvek niste pronasli pravu osobu, ali vi zaista gresite. Pre mnogo vremena ste vi upoznali pravu osobu samo sto vi to ne shvatate. Zapravo postoji jedna osoba u vasem okruzenju na koju ste oduvek gledali samo kao na dobrog prijatelja, a vama je zapravo upravo sa tom osobom sreca u ljubavi prosto pa sudjena. Upravo je vama sa tom osobom sreca zagaranotvana, a vi cete to tokom bliske buducnosti i sami shvatiti. Upravo ce ta osoba konacno skupiti hrabrosti i ona ce vam priznati pravu istinu. A takodje ce ta osoba poceti da se bori za vasu ljubav i vi cete vremenom odluciti da toj osobi ukazete priliku. Na takav nacin cete zapoceti vezu sa tom osobom i u vezi sa tom osobom cete samo za srecu znati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2