DNEVNI  HOROSKOP za 7.MAJ: Ova SUBOTA ce biti FANTASTICNA – NOVA LJUBAV je na pomolu!

DNEVNI HOROSKOP za 7.MAJ: Ova SUBOTA ce biti FANTASTICNA – NOVA LJUBAV je na pomolu!

6. svibnja 2021. 0 By Lala

Dosla je subota, a Vi i dalje radite. Razlog svakako lezi u neblagovremeno odradjenom ili odlaganom poslu koji se u medjuvremenu nagomilao. Pokusajte da to zavrsite sto pre i da se bar u popodnevnim casovima odmorite u krugu porodice…

 

 

 

OVAN

Posao:Ovih dana je moguc manji materijalni dobitak koji ce popuniti :rupe: u Vasem budzetu/ Jeste da naporno i tesko radite ali imate osecaj kako Vasa plata nestaje , a Vi nikako ne znate gde odlazi.

Ljubav:Pomalo ste nervozni, ali pokusajte da bar jedan deo dana koliko provodite sa porodicom bude kvalitetan i da se posvetite samo njima.

Zdravlje:Nervozni ste i sve Vam smeta.

 

 

BIK

Posao:Pokusajte da se posvetite vise poslu i da ga obavljate malo kvalitetnije, jer ste previse rasejani i pravite greske koje poslodavci nece jos dugo tolerisati. Budite skoncentrisaniji.

Ljubav:Iako ste danasnji dan umesto porodici posvetili poslu niste se nadali da ce partner toliko da se naljuti pa sada ne znate kako da ga odljutite,

Zdravlje:Moguca glavobolja.

 

 

 

BLIZANCI

Posao:Danas imate previse posla koji morate da zavrsite, a umorni ste jer Vam je cela nedelja bila haoticna i prenatrpana obavezama koje ste morali da obavite.

Ljubav:Posvetite malo vise paznje partneru i poradite na komunikaciji u vezi. Prestali ste da pricate i malo se vas odnos pretvorio u rutinu koju obavljate zato sto se to podrazumeva.

Zdravlje:Moguce glavobolje tokom celog dana.

 

 

 

RAK

Posao:Iskoristite dan da zavrsite obaveze koje imate jos od pocetka nedelje. Niste na vreme sve obavili , ali znate i da ne sete da prenesete u novu radnu nedelju. Potrazite pomoc nekoga od clanova porodice ko se razume u to sto radite.

Ljubav:Partner Vam predlaze da danas malo izadjete, ali vas obaveze sprecavaju da to i ispunite. Pa se on ljuti na vas, vi na posao. Ali u sustini najveci krivac ste vi.

Zdravlje:Moguci bolovi u stomaku.

 

 

LAV 

Posao:Niste danas raspolozeni da razmisljate o poslu, ali u popodnevnim casovima moze se desiti da vas pozovu na jedan razgovor u vezi posla koji obavljate. Nemojte ga ignosrisati. Svaki podatak vam je bitan.

Ljubav:Previse ste nervozni da biste mogli smireno da razgovarate sa partnerom, a najgore je sto on nije krivac za vasu nervozu. Probajte da se smirite i da polako ragzovarate.

Zdravlje:Bolovi u donjem delu ledja.

 

 

 

DEVICA

Posao:Nedelja iza vas je bila jako radna i dosta toga ste stigli da zavrsite uprkos natrpanom rasporedu . Zato danas mozete malo da odmarate i da se opustite. Tokom dana mozete ocekivati i manji novcani priliv od nekog honorarnog posla.

Ljubav:Zaboravili ste da partneru cestitate rodjendan. I ne treba da vam mi kazemo koliki ste propust napravili. Pokusajte da se izvinite i iskupite za to.

Zdravlje:Dobro se osecate.

 

 

 

VAGA

Posao:Ugovori koje ste juce potpisali od pocetka nove nedelje ce vam doneti samo glavobolje jer niste dobro procitali sve klauzule koje se pominju. I sad ne mozete da ga prekinete do samog isteka, a vama ne odgovara da cekate. Konsultujte advokata.

Ljubav:Partner Vas podrzava u svim odlukama koje donesete i pruza van i materijalnu podrsku.

Zdravlje:Pojacajte unos vitamina ali najpre ishranom.

 

 

 

SKORPIJA 

Posao:Poslovni partneri su vas pozvali na veceru u cast prosirenja posla i vasem napredovanju. Morate se odazvati i obuci prema kodeksu koji takve prilike nalazu. Jeste da ne volite kravate ali za ovo vece cete morati da je stavite.

Ljubav:Osecate se kao da mozete da poletite . Partner Vas naprosto obozava i ucinice sve da danas budete zadovoljni.

Zdravlje:Bolovi u ledjima Vam ometaju svakodnevne aktivnosti.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2