IZABERI CIPELE  PO SVOM UKUSU i saznaj sve O SVOJOJ LJUBAVNOJ SUDBINI: Deluje CUDNO ali OVAJ TEST licnosti JE PRECIZAN i TACAN!

IZABERI CIPELE PO SVOM UKUSU i saznaj sve O SVOJOJ LJUBAVNOJ SUDBINI: Deluje CUDNO ali OVAJ TEST licnosti JE PRECIZAN i TACAN!

6. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI  SLIKU CIPELE BROJ

JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku cipela broj jedan, vrlo ste otvorena licnost koja podleze  klasicnim standardima. Vasa elegancija je klasika, ali isto tako sa nekim posebnim stilom koji se ne razlikuje bas mnogo od drugih.

Ali ste na jedan poseban nacin daleko drugaciji od drugih.

Bas zato ste vi jedna posebna osoba, koja zna sta hoce i kako hoce. Razlika je u tome sto ni sami niste svesni svojih mogucnosti.

Ono sto vas remeti u vasem zivotu jeste vasa velika ambicija koja nije u skladu sa vasim mogucnostima da ih ostvarite.

Nije ni u potpunom skladu sa  onim cemu tezite, jer sanse se retko pruzaju, a vi niste dovoljno hrabri da ih koristite i iskoristite.

Vas trenutni status je nesiguran. Svidja vam se neko i mislite da ga volite, ali niste bas sigurni da ce vam biti uzvraceno.

Mada u to nikad ne smemo biti ubedjeni  stopostotno, ipak morate krenuti od sebe.

Sta vi osecate i da li vi volite toliko, koliko mislite da volite? Prvo merite po sebi i svojim osecanjima, pa onda idite za tudjim.

Bolje receno, tek kada ste cvrsti u svojim uverenjima, mozete zahtevati od partnera da podleze vasim teznjama.

Vasa emotivna sudbina je pred vama i nece biti sjajna kako mislite, ako ne ucinite sve.

Partneru se morate dodvoravati, da bi i on vama.

Morate ga iskreno voleti da bi on shvatio sta ima u vama, i sta bi tek sa vama izgubio. Mada ljubav trpi neka sitna lukavstva, vi se morate posluziti i lukavstvom.

Obicno vas mnogi vole, mada je krug vasih prijatelja suzen, ali vi se bavite svojom emotivnom sudbinom i partner ce biti sve vase…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2