Izaberi svog SRECNOG VILENJAKA i saznaj kakve VESTI ima za TEBE – jedan je znak da ces PLIVATI u NOVCU!

Izaberi svog SRECNOG VILENJAKA i saznaj kakve VESTI ima za TEBE – jedan je znak da ces PLIVATI u NOVCU!

6. svibnja 2021. 0 By Maja

VILENJAK BROJ 1

Ti si osoba koja uvijek vjeruje u dobro. Mnogo je toga sto ti u zivotu ne ide onako kako planiras, ali ti nikada ne odustajes. Za svoju srecu se boris  i neces odustati ma koliko god ti ne islo onako kako zelis.

Ne dozovljavas da te zivotne oluje slome, jer ti nisi osoba koja je naucila da odustane.

Ti si borac koji pokusava da se izbori za sve sto mu je u zivotu bitno. Vjerujes u svoju srecu jer za tugu u tvom zivotu nema mjesta. Ti si osoba koja uvijek sluti sreci. I kada ti je najteze ti zelis da vjerujes da ce biti bolje.

Pozitivan stav je prosto dio tvoje naravi i ti nikome neces dozvoliti da to promjeni. Srecu zelis, srecu ces i imati. Vilenjak kojeg si izabrao sluti najvecoj sreci do sada u tvom zivotu.

Mnogo toga ce da ti podje za rukom kako u poslovnom tako i u tvom privatnom zivotu.

Sreca je tebi prosto sudjena, jer ti kao da je cijelo vrijeme svojim stavom dozivas. Sreca ce pokucati na tvoja vrata, i problemi sa kojima se trenutno suocavas pripadaju tvojoj proslosti. Uskoro ce sve da ti krene na bolje.

 

VILENJAK BROJ 2

Ti si do sada mnogo cinio za osobe koje tebi u zivotu nisu donijele nista dobro. Mnogi su se usudili da se igraju sa tvojim velikim srcem, ali ti si bice koje zeli svakome samo dobro.

Iskrena si i postena osoba  koja ne dozvoljava da je necija zloba promjeni.

Uvijek si vjeran sebi i svojim principima, bez obzira na sve lose sto ti se desavalo u zivotu. Iza tebe je mnogo toga sto ti je jako tesko palo, ali ti ne odustajes. Boris se za svoju srecu i vjerujes u nju. Vilenjak kojeg si izabrao donosi ti vijesti da se uvijek isplati vjerovati u dobro.

Pred tobom su velike promjene koje ce ti veliku srecu donijeti.

Mnogo toga ces postici i za probleme neces znati. Pred tobom su velike promjene na bolje koje ce ti u zivotu mnogo znaciti. Uskoro dolazi vrijeme u kojima svi problemi padaju u zaborav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2