ANDJELI LJUBAVI: Izaberi jednog i saznaj NESTO VAZNO o sebi!

ANDJELI LJUBAVI: Izaberi jednog i saznaj NESTO VAZNO o sebi!

8. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO PRVU SLIKU…

Ti si osoba koja bez imalo sumnje ume da pati  zbog ljubavi. A kako i ne bi umeo i mogao kada retko ko na ovom svetu ume da voli tako jako i snazno kao sto umes ti. Ti kad volis ti cinis sve.  Tebe niko ne moze da ubedi da dignes ruke od ljubavi pa cak ni onda kad ti je srce slomljeno i kad  gorko patis. Ti si osoba koja je svesna da za ljubav treba da se bori. I nema sumnje da ti bas to cinis jer volis kao sto voli retko ko, i kad ti se neko svidja ti ces  izmisliti nacin da tu osobu osvojis.

Mora se reci  da si od onih osoba koje svoje vole i cuvaju dok ono sto je tudje postuju

Kada pricamo o izboru tvog partnera… Ti si osoba koja pre svega  zeli nekog ko ce ti biti prijatelj. Nekog ko ce umeti da te voli i da  te razume, osobu na koju mozes da se oslonis. Smatras da je ljubav prava samo kad je obostrana.

 

 

AKO SI IZABRAO DRUGU SLIKU…

Ti svakako nisi jedna od onih osoba koje ce se zaljubiti na prvi pogled.

To je zato sto  tebe zapravo ne zanima necija lepota vec iskljucivo necija dusa.  Zelis da  budes siguran u to da kraj sebe imas pravu osobu na koju se mozes osloniti i kada ti ona dokaze ljubav onda je vama samo nebo granica.

Moramo da kazemo da si jako odan i veran. Kad volis, onda volis do ludila  i igras posteno i fer. Ti neces nikome slomiti srce ali ako tebi to neko ucini velike su sanse da ces  pozeleti da vratis istom merom. Prosto receno, ti si jedna dobra dusa koja itekako ume da voli.. Ali ti si i neko ko zeli i zahteva postovanje. I ako tebe neko ne  ceni zasto bi ti to cinio za njega?   Takav si ne samo u ljubavi vec i u svim sferama zivota.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2