HOROSKOP TAJNE LJUBAVI:Evo koje KOMBINACIJE zodijaka su FATALNE, ko je kome AVANTURA, a ko  kome PRAVA LJUBAV !

HOROSKOP TAJNE LJUBAVI:Evo koje KOMBINACIJE zodijaka su FATALNE, ko je kome AVANTURA, a ko kome PRAVA LJUBAV !

12. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovan je vatreni znak i zbog toga oko sebe privlaci sve, a pogotovo vazdusne znakove. Kada se spoji energija Ovna i nekog vazdusnog znaka onda tu dolazi do eksplozije ljubavi i strasti.

Ovnovi su oduvijek privlacili Vage, jer njima treba neko sa toliko energije i snage u sebi, a Ovnu neko tako njezan i uvijek spreman za avanture po svijetu sa njim.

 

BIK

Ovaj znak zodijaka uziva da uziva u luksuzu i lijepim stvarima. Uvijek je sredjen, namirisan i takav uvijek privlaci paznju jednog Raka.

Rakove privlaci neko tako snazan i elegantan ko bi umio da voli njihovu emotivnu stranu i postuje ih.

BLIZANAC

Blizanac stalno putuje po svijetu i samim tim privlaci paznju svih ljudi oko sebe. Jako su drustveni i nije ih strah da pridju bilo kome.

Zbog toga ovaj znak privlaci jedan drugog, i oni su savrseni jedno za drugo. Kada se dva Blizanca zaljube onda je to ljubav za cijeli zivot.

RAK

 

Ovaj emotivni znak zodijaka je u stalnoj potrazi za pravom ljubavlju. Oni znaju kako da vole i da privuku ljubav da budu voljeni.

Ovih dana je u njih zaljubljena jedna Djevica kojoj je potreban neko tako topao i njezan kao Rak da bi razbio njenu hladnocu.

 

LAV

Ovo je znak koji obozava ljepotu i raskos. Oni kada se zaljube izgube pamet za tom osobom.

Tako da ako zelite da ukradete srce jednog Lava morate da budete prelijepe spoljasnosti inace nemate sanse. Ako iko uspije osvojiti njegovo srce onda je to osoba u znaku Ovna.

 

DJEVICA

 

Djevica vodi cijeli svoj zivot do savrsenstva pa tako i u partneru mora da vidi nekog dostojnog nje. Zbog toga se ovaj znak najprije zaljubi u Lava a i Lavu nju. Oni su savrseni fizicki jedno za drugo.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2 3