SRECNA  ZABICA DONOSI  LEPU VEST: Izaberi jednu i saznaj  cemu ces se USKORO RADOVATI!

SRECNA ZABICA DONOSI LEPU VEST: Izaberi jednu i saznaj cemu ces se USKORO RADOVATI!

8. svibnja 2021. 0 By Lala

ZABICA BROJ  TRI

 

Ukoliko ste odabrali ovu zabicu , vi ste zaista jedan sreckovic. Nema sta da ste pokusali, a da vam se nije ispunilo ili da vam nije poslo od ruke.

Kako god da se okrene vi ste uvek bili na dobitku koji ste umeli da iskoristite maksimalno za sebe i svoje dobro.

Ako ste nekada i omasili to je samo zato sto ste slusali druge a ne svoj instikt i ono sto ste znali o svemu a sto nekako niste na vreme iskoristili ili bar ne potpuno.

http://www.sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj.com/2018/04/30/put-tvoje-buducnosti-pre-nego-sto-izaberes-dobro-razmisli-jedan-je-znak-da-te-ceka-velika-samoca/

zato uskoro mozete ocekivati i da cujete vesti koje ce vas obradovati toliko da cete zaplakati od srece. Tako nesto prizeljkujete vec dugi niz godina i konacno je doslo.

Znate da sada nikako necete propustiti sansu da budete potpuni , kompletni i kao osoba ali i kao covek koji je zarko zeleo i to i dobio.

Itekako imate razloga za rsrecu i za radost. Nikada niste prestali da verujete u sudbinu i u svoju talicnu stranu koja vam je uvek i vise nego olaksavala zivot.

 

ZABICA BROJ CETIRI

 

Ukoliko ste odabrali ovu zabicu, vas sreca nikada nije zaobilazila i uvek bi bila uz vas kada biste nesto radili. Ne bitno sta ali nekako su se stvari , dobre stvari uvek lepile na vas,

To nekada pripisujete sreci, nekad nekoj carobnoj moci koja vas vodi, ali svakako znate da ne postoji stvar koju niste mogli da uradite a da nije uspelo.

Koliko god puta da ste nesto pozeleli , iznova i iznova su vam se zelje ispunjavale. Tako da ne brinete ni ovog puta.

Ako se odlucite da uradite taj mali eksperiment sa srecom, moram vas posavetovati da to ne radite. Nemojte dovoditi u iskusenje nesto sto necete moci da kontrolisete.

Ovo je period kada biste mogli primiti jako lepe vesti ali ako se budete poigravali srecom mozda i ne dodju.

 

 

 

 

Stranice: 1 2