LJUBAVNI  HOROSKOP  za 10. MAJ: LJUBOMORA ne sme da bude OPRAVDANJE za necije RUZNO PONASANJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. MAJ: LJUBOMORA ne sme da bude OPRAVDANJE za necije RUZNO PONASANJE!

9. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Vi kraj sebe imate osobu kojoj je do vas jako stalo… Ali vas najveci problem sto zbog nekih stvari iz vase proslosti ne mozete da se opustie i da toj osobi  verujete. Nemate pojma koliko njoj vase takvo ponasanje tesko pada.

BIK

Moze se reci da ce sve doci na svoje mesto ako vi to pozelite. Shodno tome nemojte cutati o svojim emocijama vec se borite za ono sto zelite. Ljubav je najlepsa stvar na svetu i tu za ponos i slicne stvari nema mesta. Probajte da malo za promenu    mislite  o emocijama  a ne o razumu.

BLIZANCI

Fokusirajte se na ljubav i sve ce biti bas onako kako zelite. Kraj sebe imate osobu koja je zaista na sve spremna da bi bila kraj vas i danas je savrsen dan   da joj date sansu da vam dokaze sta je ono sto oseca prema vama. Necete se pokajati ako joj date sansu.

RAK

Mozete biti mirni jer ce danas sve sto vam je predstavljalo problem  prosto da se zavrsi. Imate tu srecu da kraj sebe imate osobu koja ce uciniti i nemoguce samo da vas ima. Nema razloga da bezite od ljubavi i treba da joj idete u susret.

LAV

Ovo je dan u kojem cete moci da se fokusirate na to da resite problem koji imate sa vasom voljenom osobom. Najveci problem je u tome sto vi ne znate da cenite ono sto imate ali kada vam neke stvari budu jasne tada ce prosto za sve biti kasno.

DEVICA

Muce vas duhovi proslosti. Dajete sve od sebe da krenete dalje,ali ma koliko da se trudite sasvim je jasno da jos uvek niste spremni za nove veze i to je zapravo u redu. Dajte sebi vremena da prebolite neke stvari.

VAGA

U ljubavi uvek mora da postoji kompromis a vas najveci problem je to sto vi na njega sada niste spremni. Ocekujete zaista previse od osobe sa kojom ste. Ona vas iskreno voli,ali je cinjenica da vi  ocekujete mnogo,a malo toga dajete zauzvrat.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2