POCELA JE NOVA SEDMICA: Do NEDELJE ce NAJVISE SRECE imati OVA TRI  znaka!

POCELA JE NOVA SEDMICA: Do NEDELJE ce NAJVISE SRECE imati OVA TRI znaka!

9. svibnja 2021. 0 By Lala

RIBE

Nema nimalo sumnje da cete  vi imati srece u danima  koji su pred nama. Nema sumnje da cete dobiti  nesto do cega vam je iskreno stalo i da vam se smese dani  tokom kojih cete shvatiti da je nekome do vas  iskreno stalo.

Dakle,ako ste sada sami  znajte da je samo pitanje dana kada ce doci do jednog fatalnog susreta koji ce promeniti vas  zivot.

Moramo da kazemo da ste vi osoba koja   nikada bas i nije verovala u ljubav na prvi pogled ali   je  cinjenica da vas   upravo ona ocekuje. Naravno da treba da se prepustite i da  uzivate u svemu sto sledi.

Osoba ste koja ume  da voli i koja je iskreno zasluzila da bude iskreno voljena.

No, vazno  je da dodamo da ste  vi neko ko je pre svega dobar covek    i da   kazemo da ste ranije patili ali da se to uskoro menja

Ako ste sada u vezi znajte da je samo pitanje   trenutka  kada cete   napokon  shvatiti koliko je voljenoj osobi stalo do vas.

Do kraja sedmice vas ocekuje    veliki dokaz ljubavi…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  JARAC

Ono sto ce vas najvise obradovati  je to sto nema nimalo sumnje da ce se do kraja ove sedmice u   vas   zivot vratiti neko iz proslosti.

Rec je o osobi koja vam je     jako znacila  i koju zapravo nikada i niste  zaboravili iako nema nimalo sumnje da  ste  pokusali.

Jako vam je stalo do nje i   cinjenica je da ta osoba nije uspela nikada da    predje preko svega u smislu da vi ostanete  u njenoj proslosti.

Emocije koje postoje medju vama su toliko jake da skoro da nema toga       sto moze da unisti ono sto  postoji medju vama.

Dakle skoro je pa sigurno da ce u danima koji nam slede doci do novih emotivnih susreta  i pomirenja.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da nema svrhe   pokusavati ponovo… Ni da vam sudbina da jos jednu sansu  ako i vi i druga osoba ne budete napokon pristali na kompromise… I vi   i ona morate malo da se promenite i da pristanete na neke      nove i drugacije situacije.

Ako zelite da ljubav opstane nema sumnje da   morate  oboje iskreno da se trudite…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2