DNEVNI HOROSKOP za 15. MAJ:  Ovnu treba MIR,Bika ceka susret koji ce ga ODUSEVITI…

DNEVNI HOROSKOP za 15. MAJ: Ovnu treba MIR,Bika ceka susret koji ce ga ODUSEVITI…

14. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

U toku dana tebi ce biti potrebana samo tvoj mir. Zeljeti ces da se udaljis od svega i da ramismislis o svemu. Pred tobom je dan koji ti nece donijeti neke posebne promjene, ali ti ces sa sobom uspjeti da rijesi neke stvari.

Na mnogim poljima tvoj zivota nije ti islo onako kako si zamisljao, ali danas ce s da doneses neke vazne odluke za sebe .

 

BIK

Kada je ljubav u pitanju danas dolazi do jednog susreta koji ce te oduseviti, i vrlo lako bi se ljubav na prvi pogled moga desiti.

Mada ti nisi osoba koja ce tako lako pokloniti svoje srce, ovaj put ti neces moci da odolis sarmu osobe u koju ces se zaljubiti na prvi pgled.

 

BLIZANCI

U toku dana ce doci do velikij nesuglasica  sa voljenom soobom. Ti si neko ko uvijek zahtijeva istinu, ali tvoj partner prema tebi nec biti iskren,  i ti ces to saznati.

Mnogo cete to povrijediti, i nesuglasice necete moci zaobici. Pred tobom je dan u kojem ces donijeti jednu vaznu odluku.

 

RAK

Kada je ljubav u pitanju, danas te samo sreca prati. Ali kada je posao u pitanju, danas te ocekeuje jedan poziv koji cete mnogo razcarati.

Nadao si se velikoj poslovnoj sreci, ali ona nazalost nece da se desi. Utjehu voljene osobe imas na svakom koraku.

 

LAV

Vrijeme je za velike promjene na polju ljubavi. Jedna osobaje  ti ne izlazi iz galve, ali danas ces skupitit hrabrosti, i sv joj priznati.

Tvoja osjecanja napokon izlaze navidjeo, ali nemas razloga da se brines. I ta ososba ima iata osjecanja prema tebi, tako da je nova ljubav na pocetku.

 

DJEVICA

Do kraja dana ti ces dobitit priliku da se udaljis od svih problema. Pred tobom je dan u kojem ces moci sa dobrim priajteljima da odes negdje na kravi odmor, jer on ti je i preko potreban.

Pred tobom je jedan predivan dan u kojem  ces ti samo uzivati.

 

Nastavak na sljdecoj stranici…

Stranice: 1 2