ISTINA KOJU NE ZELIS DA CUJES! Izaberi prsten, i izace na videlo TAJNA KOJA CE TI SLOMITI SRCE!

ISTINA KOJU NE ZELIS DA CUJES! Izaberi prsten, i izace na videlo TAJNA KOJA CE TI SLOMITI SRCE!

14. svibnja 2021. 0 By Lala

PRSTEN BROJ DVA:

Vi ste od onih kojima je ljubav glavna , i prvo i poslednje.

Vi ste inace neko ko je i u izboru prstena,  bio neko vrlo poseban i vrlo drugaciji od svih. Vas izbor govori da ste  onaj ko voli, i ko nikad ne zna da mrzi.

Kada vam nije po volji, i kada vas drugi nerviraju, cine vam nepravdu ili slicno, vi ne znate da mrzite.  Nekako ste  takvi da ih razumete, da pravdate i njihove lose postupke. Vi lose ljudske postupke smatrate  njihovom manom, ali u vama izazivaju zaljenje sto su takvi.

Vi volite svoje porodicno stablo i krug prijatelja koji su vam najblizi. Sa njima delite i radost i tugu i sve svoje srecne  i nesrecne trenutke i dane. Sa njima delite svoje uspehe i neuspehe, prve osecaje i ljubavi, zivotne probleme i sve nedace koje zivot nosi i donosi.

Istina koja bi vas zabolela je izdaja jednog tako bliskog prijatelja ali sa vasim partnerom. To ne da bi vam slomilo srce, nego takvo nesto ne biste mogli preziveti!

PRSTEN BROJ TRI:

Vi se uvek hvatate za svoju veliku ljubav, za coveka svoga zivota i svoju srodnu dusu.

Uvek se drzite svoje druge polovine, jer vas partner je vasa bolja polovina, vase drugo JA!

Vi koji ste ostvarili svoju ljubav, sreli svoga saputnika kojem ste se zakleli, i koji se zakleo vama na vernost, ljubav i podrsku, uvek sve cinite sa njim u saglasnosti. Dogovarate se, ali ste pustili da on bude vas vodja i vas tutor, vas savetnik u svemu. Da donosi odluke koje se ticu i danas i sutra, i vasih buducih dana.

Da vas vodi kroz sve lake i teske dane koje vam  zivot bude servirao.

Ni jedan dan ne biste mogli, ni znali ziveti bez njega.Za njega ste vezani kao za glavni stub, koji, kad bi se poljuljao, vi biste pali. I vise ne biste zeleli da zivite. Da ostanete bez njega, to bi vas ubilo, i to je jedino sto vas drzi u snazi i zelji za zivotom.

Stranice: 1 2