Od ovih zodijaka NISTA nece OSTATI SAKRIVENO! – Saznace za PREVARE i NAJVECE TAJNE voljene osobe!

Od ovih zodijaka NISTA nece OSTATI SAKRIVENO! – Saznace za PREVARE i NAJVECE TAJNE voljene osobe!

23. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji je za ljubavnu srecu do sada cinio sve sto je bilo u njegovoj moci. Vi vazite za osobu koja vjeruje u iskrenu ljubav, ali i za nekog ko nikad nece dozvoliti da se sa njegovim iskrenim osjecanjima samo igra. Vi ste iskreni i samo iskrenost ocekujete zauzvrat.

Vasa veza je imala uspona i padova, ali vi niste zeljeli da prestanete da se borite da vam bude bolje.

U zadnje vrijeme vas muce velike sumnje, jer vi uvijek znate ukoliko nesto nije kako treba. Vas partner se je mnogo promjenio, ali jos uvijek ne znate razlog za njegovo ponasanje. Imate osjecaj da vam nesto krije, i vi cete uskoro saznati sve. Istina je da vam nece biti lako, jer saznacete da niste iskreno voljeni.

Vas partner vam je mnogo toga krio , ali vi cete saznati bas sve. Neko drugi je osvojio srce vase voljene osobe i vi preko toga necete moci preci.

Istina se od vas nikad nije mogla sakriti, istinu cete saznati i ovaj put. Pred vama je jedan tezak period jer ste imali velike nade da ce vasa ljubav zauvijek trajati. Nazalost nece biti tako jer pred vama je raskid koji ce vam tesko pasti, ali vas ponos preko lazi voljene osobe nece moci preci.

 

BLIZANCI

Vi nastojite da uvijek budete samo iskreni. To je u vasoj prirodi jer vi lazi prosto ne podnosite. Osoba ste koja se cijeli svoj zivot vodi samo istinom kako u ljubavi tako i na svim poljima vaseg zivota.

Kada je vasa ljubavna sreca u pitanju vi cinite mnogo za osobu koju volite. Vasa ljubav je iskrena i vi nemate tajni prema vasem partneru.

Ali uskoro cete saznati da je vama vas partner tajio mnogo toga. Bolna istina uskoro izlazi na vidjelo jer pred vama je jedno saznanje koje ce sve da promjeni. Sve tajne vaseg partnera vi cete saznati.

Nista se od vas nece moci sakriti i to ce vas nazalosz natjerati da donesete neke vazne odluke u svom zivotu.

Mada mnogo volite svog partnera, vi cete mu zauvijek okrenuti ledja. Pred vama su velike promjene koje ce mnogo utjecati na vas, ali vi lazi nikad oprostiti necete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2