PLAVA PTICA je SIMBOL  POTRAGE  za SRECOM: Izaberi  jednu   i saznaj CEKA li te SRECA ili ti slede TESKI DANI i     GUBITAK onog sto VOLIS!

PLAVA PTICA je SIMBOL POTRAGE za SRECOM: Izaberi jednu i saznaj CEKA li te SRECA ili ti slede TESKI DANI i GUBITAK onog sto VOLIS!

27. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO  PTICU   BROJ JEDAN:

 

Ako si izabrao ovu pticu moramo da kazemo da su pred tobom dani za emocije. Dani tokom kojih ces shvatiti na cemu si sa osobom koju volis. Ono sto je najveca istina jeste da moras da se pomiris sa tim da si svoje srce sada dao nekome ko ne zna da cuva  ono sto sa tobom ima. Naravno da ce ti ovo  tesko pasti ali je cinjenica da ces jako patiti.

Jer je neizostavno da ces patiti kraj osobe do koje ti je stalo. Odnosno, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da osobu koju volis  izgubis.

Jako ces patiti ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da moras da se pomiris sa tim.

Vreme srece ce doci, u to nema sumnje, ali moramo da kazemo da je potrebno  da prodje jos neko  vreme pre nego se   to u tvom  zivotu desi…

AKO SI IZABRAO  PTICU   BROJ DVA:

Ono sto moramo da kazemo  jeste da ces tokom  narednih nekoliko dana da se uveris da je nekome iz tvoje blizine stalo do  tebe. To je osoba koja ti je sada samo prijatelj. Mozemo da kazemo da  ti prema toj osobi ne osecas   nista vise od prijateljstva ali ono sto  je cinjenica jeste da je ta osoba odavno prestala da preko tebi oseca bilo  sta.  Ono sto je vrlo vazno da dodamo jeste da je  pametno da    toj osobi das priliku… Cak ni ako prema toj osobi ne  osecas isto.

Moramo da kazemo   da  je za tebe najbolje da  ces      imati priliku da se ostvaris  na svakom polju, pa i polju emocija.

Daj toj osobi priliku da ti na delu dokaze svoje  emocije.

No, ono sto je    vrlo vazno da kazemo jeste da ces se kajati ako tu osobu     izgubis u smislu da ode    iz tvog  zivota.

Ako je izgubis tek onda ces da shvatis koliko si kraj te osobe bio smiren, voljen  i koliko je dragoceno imati nekog ko moze da te razume. Da te   podrzi, da prosto imas nekog na koga mozes da se oslonis.

Daj sansu tvom prijatelju, ukoliko je tvoje srce slobodno…     Ona ce umeti da te razume.    I da, sto je najvaznije, osvoji tvoje srce.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2