Ovi zodijaci NEMAJU SRECE u LJUBAVI, jer svoje SRCE uvijek POKLANJAJU POGRESNOJ OSOBI!

Ovi zodijaci NEMAJU SRECE u LJUBAVI, jer svoje SRCE uvijek POKLANJAJU POGRESNOJ OSOBI!

28. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Mada vazite za osobu koja je vrlo sigurna u sebe, kada je rijec o ljubavi zaboravite na sve svoje principe. Sreca voljene osobe je vama uvijek na prvom mjestu, za svoje potrebe ne marite kada se zaljubite. I ako ste svijesni greske koju pravite, vi je pravite svaki put.

Ne mozete vi drugacije, jer je vasa dusa stvorena da voli kao rijetko koja druga. Bez obzira na sve lose sto vam se desi u vezi, vi uvijek pronadjete razlog da oprostite. Zelite da vjerujete da je svako kao vi, ali to misljenje vas kosta mnogo boli.

Da ste previse dobri, to ne primjecujete. Zasluzili ste mnogo vise od onoga sto ste dobili u ljubavi. Nikada niste trazili mnogo od zivota, ali ljubavna sreca vam je uvijek bila mngo vazna. Sreca je za vas kada ste voljeni, ali vase srce je cesto prolazilo kroz mnoga razocarenja. Ipak, na kraju svega vi se ne odricete ljubavi. Kako bi to i ucinili, kada je vase srce preveliko. Pogresnim osobama ste poklanjali svoje srce, ali sreca ce pronaci put do vas jer ste vi samo srecu zasluzili.

Stranice: 1 2