LJUBAV U JUNU! Neki znakovi će BITI OSTAVLJENI!

LJUBAV U JUNU! Neki znakovi će BITI OSTAVLJENI!

7. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Zauzeti: Vaš partner želi da se više angažujete na polju ljubavi. Previše ste se opustili, ali u mesecu junu ćete morati nešto da promenite ukoliko želite da zaobiđete nesuglasice. Saznajte šta vaš partner želi, pokušajte da mu dokažete da vam nije svejedno šta se dešava u vašoj vezi. Prestanite da tražite izgovore, već se potrudite da usrećite voljenu osobu.

Slobodni: Mnogo teško vam pada da pokažete svoja osećanja. To bi vas u mesecu junu moglo koštati velike ljubavi, jer jedna osoba je naprosto luda za vama.Pružite joj šansu da vas bolje upozna, i prestanite da izigravte neodoljivu osobu.To se zaista ne slaže sa vašim karakterom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

  Zauzeti: Vreme je da se napokon odlučite koga zapravo želite na svojoj strani. Još uvek niste sigurni u ono što želite, i vaš partner van to mnogo zamera. Bivša ljubav stoji između vas, i vi ćete u mesecu junu morati doneti odluku, koga želite. Šanse su velike da će vam vaš partner to olakšati, jer on bi pre vas mogao doneti odluku da vas napusti. Niste bili fer prema njemu.

Slobodni: Osoba u znaku škorpije će pokušati da vam se približi. Ostavite ponos u stranu i pružite joj priliku da vas bolje upozna.

 

BLIZANCI

Zauzeti: 

Ljubavne zvezde vam neće  biti naklonjene u mesecu junu. Vaš partner će vam saopštiti jednu vest, koja će vas mnogo boleti. On želi promene, i ima velike planove za budučnost ali nažalost ne sa vama.Vi ste već dugo imali sumnje, ali one će se u junu ostvariti. Vaš partner želi da započne novi život, sa novom osobom. Iako ste sumjali z sve to, sada kad se desi to će vas ipak mnogo  više pogoditi nego što ste to mogli zamislitit.

Slobodni: Dobićete jedan poziv od jednog vodenog znaka. Sreća je polako počela da kuca na vaša vrata.

 

RAK

Zauzeti: Čuvajte ono što imate i ne igrajte se sa vatrom. Misli vam lutaku premajednoj osobi, koju skoro i da nepoznajete. Kad bi samo bili svesni koliko bi vam ta osoba donela problema u vaš život, nikada nebi pomislili na nju.Čuvajte svog partnera, jer on vas voli iskreno.

Slobodni: Morate se pomiriti sa činjenicom da vas bivši partner ne želi nazad.Vreme je da krenete nekim novim putem.

 

LAV

Zauzeti: u mescu junu potražite otvoreb razgovor sa vašim partneom, i recite mu ša va muči. On nezna šta je uzrok vaših problema, i polako počinje da sumnja u vaše neverstvo. Mi znamo da to nije u pitanju, ali sa partnerom ćete morati biti iskreni, i otvoriti mu svoje srce.On će vam pomoći.

Slobodni: Niste još emotivno spremni za ljubav. U mesecu junu posvetite se samo sebi, odmorite se. Biće vremena i  za ljubav.

DEVICA

Zauzeti: Zaljubili ste se u drugu osobu. Vaš partner to zna, ali vi i dalje živite pod istim krovom. Šta se tačno dešava sa vama, to morate sami saznati.Šta je u toj osobi što vas tara njoj? Imali ste savršenu vezu, i sada sve to bacate zbog osobe koju ste tek  nedavno uopoznali.Ni vi sami nemate odgovore na pitanja koja vas muče, ali ono što vam mi možemo reći je , da pravite kobnu grešku.

Slobodni: Ne bežite od ljubvai već joj potrčite u susret. Neko vas mnogo voli, ali vi ste se zatvorili u svoj mali svet.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2