ZODIJACI i LJUBOMORA: Bik ludi kada neko pogleda njegovo,Skorpija BRANI ZIVOTOM voljenu osobu!

ZODIJACI i LJUBOMORA: Bik ludi kada neko pogleda njegovo,Skorpija BRANI ZIVOTOM voljenu osobu!

29. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, nije tajna da se iza vaše hladne fasade krije emotivna i ponekad nesigurna osoba. Za ljubav činite sve, ali četo vam pada teško da svoja osećanja iskreno i pokažete. Ne želite da rizikujete da budete povređeni i zbog toga umete vrlo dobro da odglumite nedostižnu osobu. Istina je ipak da se potajno nadate da vas vaša voljena osoba neće izneveriti, jer to vaše srce ne bi moglo podneti.

 

BIK

Dragi ovnovi, vi imate mnogo poverenja u sebe. Vi ste osoba sa mnogo samopouzdanja, ali kada je u pitanju osoba do koje vam je stalo, tu postajete vrlo nesigurni. Vi prosto poludite kada neko pogleda ono šro je vaše. Vi ćete u životu sve da delite, ali ljubav nikada. Nju ljubomorno čuvate samo za sebe, i nikada nećete dozvoliti da se neko umeša u vaš ljubavni život.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ne umete da volite pomalo. Vi kada volite to činite celom svojom dušom. Voljenu osobu čuvate kao malo vode na dlanu. Sreća je imati vas za partnera, je rvi umete da čuvate i poštujete osobu do koje vam je stalo. Ljubomora je za vas deo ljubavi. Zdrava doza ljubomore nikome nije škodila, i to je vaš moto. Vi i kada ste ljubomorni to sigurno nikada niste bez razloga.

 

RAK

Dragi rakovi, nije lako osvoljiti vaše srce i pridobiti vaše poverenje. Ali kome to pođe za rukom, pored sebe ima osobu na koju se uvek može oslonuti. Vi vrlo dobro umete da budete ljubomorni, ali to vešto krijete. Mnogo toga zadržite za sebe jer ne želite da povredite osobu do koje vam je stalo. Mnogo toga krijete jer ste i previše ponosni da bi priznali ljubomoru.

 

LAV

Dragi lavovi, ono što vas razlikuje od većine zodijaka je činjenica da vi uvek kažete ono što vam je na srcu. Ukoliko vi osetite ljubomoru, to ćete i reći. Mada vi važite za osobu koja je mnogo ponosna, vi nećete nikada pokušati da sakrijete vašu ljubomoru. Vi ćete radije odmh reči ono što vam je na srcu, nego potajno sumnjati u vašu voljenu osobu.

 

DEVICA

Drage device, mada vi nikada to ne bi priznali ali i vas ume da obuzda sumnja u osobu koju volite. Ipak, vi nikada nećete reagovati pre nego što ne budete apsolutno sigurni da su vaše sumnje opravdane. Vi kada osetite ljubomoru nećete regovati odmah. Vi pustite da vreme pokaže svoje, tek onda ste spremni na konfrotaciju.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2