KARTE  ZA PRORORICANJE SUDBINE-IZABERI JEDNU i saznaces sve o tome STA TE CEKA DO KRAJA GODINE!

KARTE ZA PRORORICANJE SUDBINE-IZABERI JEDNU i saznaces sve o tome STA TE CEKA DO KRAJA GODINE!

17. lipnja 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja veliki trud ulaze u svoju srecu, ali i u srecu voljenih osoba. Nikada ne cinis nista samo za sebe, uvijek dijelis jer ti si osoba koja voli da njeni najmiliju uvijek budu sretni.

Karte te tako opisuju, ali ti si i osoba koja se mnogo trudi da postigne mnogo na poslovnom polju .

Velike ambicije ulazes u svoju srecu i ti nikada nisi ni pomislio da odustanes. Osoba si koja vjeruje u sebe , ali velika sreca na poslovno polju ti prosto nije bila naklonjena. Do krajam godine mnogo toga ce da se promjeni, jer u mjesecu julu vec dolazi do dobrih vijesti kada je tvoj posao u pitanju.

Pred tobom su desavanja koja ce tebi samo veliki uspjeh donijeti, kojeg ces ti izgraditi u jedan pravi, veliki novcani uspjeh. Dolazi do velikih promjena  u tvom zivotu  i na polju ljubavi.

Pred tobom je velika ljubavna sreca koja ce ti znaciti mnogo i koja ce do kraja  godine cijeli tvoj zivot promjeniti.

Pred tobom su promjene koje ce tvoj zivot samo uljepsati do kraja godine. U tvom zivotu svi problemi koji te trenutno prate uskoro ce pripadati samo proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KARTA BROJ 2

Karta koju si izabrao pokazuje na to da ces u narednim mjesecima morati da se suocis sa velikim promjenama na polju ljubavi. Karte otkrivaju isto , da si ti osoba koja bi za ljubav ucinila sve. Mnogo truda si ulagao u svoju srecu, i nije ti uvijek bilo samo lako.

I dan danas cinis sve za osobu koja tvoju iskrenu ljubav ne umije da cijeni.

Ti bi za svog partnera ucinio sve, ona tebi tu ljubav ne uzvraca na isti nacin. Do kraja godine ocekuju te veliki ljubavni promlemi koji ce od tebe zahtijevati sve. Pred tobom su velike promjene koje ce ti znaciti mnogo jer ti si osoba koja uprkos svim problemima nece odustati.

Tebi ipak do kraja godine slijedi raskid sa voljenom osobom jer shvatices da svoju ljubav dajes pogresnoj osobi.

Pred tobom su desavanja koja ce ti slomiti srce, ali koja ce te napraviti samo jacom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2