SIMBOL BRAKA je pred tobom: Izaberi VENČANICU i saznaj kakav ćeš BRAK IMATI!

SIMBOL BRAKA je pred tobom: Izaberi VENČANICU i saznaj kakav ćeš BRAK IMATI!

2. lipnja 2021. 0 By Maja

VENČANICA BROJ 1)

Venčanica koju ste izabrali govori o vama mnogo više nego što vi to možete zamisliti. Vi ste osoba koja veruje u sebe i koja ne dozvoljava da joj neko govori šta da radi. Neko ste ko će uvek rado saslušati druge, ali na kraju ipak sve uraditi po svome. Kada je ljubav u pitanju stvari nisu ništa drugačije. Volite da imate sve pod kontrolom i ne dozvoljavAte da se bilo ko meša u vašu vezu. Umete da budete ljubomorni, ali vaša ljubomora se uvek drži u granici normale. Ne preturejete, i niste osoba koja će stvarati dramu u svojoj vezi. Brak je za vas nešto posebno i venčanica koju ste izabrali predstavlja brak koji će biti turbulentan.

Neće uvek biti kako vi želite, jer vi ćtee biti sa osobom koja je mngo slična vama. Neće uvek biti harmonično, ali vi ćete biti u braku koji će biti ispunjen ljbuavlju. Nesuglasice će biti tu, ali one su deo svake veze, i vi ćete uvek uspevati da sve mirno rešite sa osobom koju volite. Osoba ste koja zna šta želi, i nikada se nećete ustručavati da to i kažete. Brak će vam zaista biti turbulentan, ali on će potrajati  večno, jer vi ćete se boriti za svoju ljubav.

 

VENČANICA BROJ 2)

Ova venčanica predstavlja vas kao romantičnu osobu koja uvek  veruje u čuda. Vi ste mnogo nežna osoba koja za ljubav čini sve. Nikada nećete reči nešto što bi moglo povrediti osobu koju vi volite. Vi umete da volite kao retko ko drugi. U ljubavi vam je potrebna sigurnost. Osoba sa kojom vi stupite u vezu mora da vam pruži taj osećaj sigurnosti. Bez poverenja nemožete zamisliti ni vezu ni brak. Vi ste osoba kojoj se uvek može verovati, shodno tome i vi morate imati potpuno poverenje u osobu koju volite.

U braku vam neće uvek cvetati ruže, ali vi ćete se uvek uspeti izboriti za sreću koju zaista zslužujete. Osećaja ste osoba koja ume da popusti u ime ljubavi. Nećete uvek terati po svome i to će vašu vezu ojačati. Vaš brak će biti ispunjen i lepim i lošim stvarima. Ali vi ste osoba koja je naučila da se izbori za dobro u životu. Sreća će biti uz vas, iako će vam davati mnoga iskušenja nikada vas neće napustiti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2