Ova TRI znaka ce do KRAJA GODINE imati NESLUCENE  TRENUTKE RADOSTI!

Ova TRI znaka ce do KRAJA GODINE imati NESLUCENE TRENUTKE RADOSTI!

7. lipnja 2023. 0 By Lala

BIK

Dragi bikovi vama ova godina mozda bas i nije bila sjajna.  Zapravo je cinjenica da je vecina bikova sada razocarana   ovom godinom i vasom emotivnom ali i finansijskom situacijom ali ne brinite.

Do kraja godine ce sve doci na svoje,a ovo se narocito odnosi na novac. Vas ocekuju neki neverovatni  trenuci kada je rec o poslu. Zapravo moramo da kazemo da ce na polju ljubavi  vrlo moguce sve ostati kao sto i jeste. Oni slobodni znaci bi mogli da dozive neko poznanstvo ali su male sanse da to bude ono pravo.

Oni koji su sada u vezama ce imati manjih problema krajem oktobra i pocetkom novembra ali ce sve to doci na svoje tokom sledecih nekoliko  nedelja.  Ali,sa druge strane…

Vasa  finansijska situacija ce se popraviti  i to  iz korena.

Vrlo je moguce da cete dobiti neki neocekivan iznos do kraja ovog meseca. Iako je ostalo jos samo par dana do kraja meseca imajte na umu da se takve stvari dese  kad se najmanje nadate.

I iako na polju ljubavi nece biti blistavo vama ce veliko zadovoljstvo pricinjavati sama cinjenica da je na polju  karijere sve onako kako ste zeleli ali nema sumnje da ste zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Dragi rakovi vi cete uzivati kada je o emocijama rec.

Oni koji su sada slobodni ce vec pocetkom novembra imati priliku da upoznaju jednog ovna. To nece biti ljubav na prvi pogled kao sto vase romanticno srce zeli ali ce svakako to biti ono pravo i ta osoba ce umeti da vas usreci onako kako ste oduvek zeleli.

Moramo da dodamo da to nece    biti ona fatalna ljubav ali je cinjenica da ce sve doci na svoje mesto i vi cete u toku narednih nekoliko  nedelja uzivati kao nikada.

Inace ste osoba koju  ne mogu da  usrece finansijski momenti ali je zato cinjenica da ce na polju ljubavi sve biti bas onako kako zelite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2